UA Украинцы Ванкувера
-
Доброго часу дня. Питання таке: в мене на руках диплом з додатком на двох мовах (укр/англ). Тобто міжнародний, наскільки розумію. Для БК потрібно робити апостель, щоб документ цій мав вагу для роботодавців/провінції? Чи взагалі це просто папірець?
-
По какой программе будете подаваться?
-
Наверное нужна какая-то лицензия на приготовление еды дома, что-то было такое. И потом не забываете учитывать доходы и расходы и отображаете это в следующем году при сдаче декларации. По моему и все. Вы работаете как самозанятый. Как в Украине предприниматель...
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста сколько занимает по времени вклейка ребенка в Украинский паспорт родителя в Эдмонтоне?
-
Всем привет 👋 возможно у кого-то была подобная ситуация; ещё до приезда в 🇨🇦 были утеряны прав в Европе( подсказали взять с консульства док. что они действительно были. Я его заказал должен прийти с дня на день. Как это дальше работает? Просто делать appointment icbc? Возможно у кого-то была подобная ситуация..
-
як у вас з English, є варіант підробітку на вихідних
-
Здравствуйте, ищу работу, рассмотрю любые варианты, есть опыт в кулинарии, здесь работал на фабрике, английский неплохой
-
Добрий день,шукаю кімнату Бюджет до 1000 Ванкувер,Річмонд,Бернабі,Суррей, Мейпл Ридж, Куквитлем На довгий термін, дівчина 27 років з 27 серпня чи можливо раніше Буду дуже вдячна якщо допоможете Дякую !)
-
Добрий день,шукаю кімнату Бюджет до 1000 Ванкувер,Річмонд,Бернабі,Суррей, Мейпл Ридж, Куквитлем На довгий термін, дівчина 27 років з 27 серпня чи можливо раніше Буду дуже вдячна якщо допоможете Дякую !)
-
Добрий вечір, шукаємо тимчасове житло на 3х, можливо навіть кімнату одну , так як залишилися на вулиці і мали б поселитися на 10 днів до Анни Бонд, але виявилось, що коли приїхали там не було вільної кімнати та вона не відповідає. Що тепер робити не знаємо, і куди дітися. Можливо хтось знає якийсь мотель або хостел де можна заночувати не дорого