UA Украинцы Ванкувера
-
В t&t видел куриные сердечки и печень
-
У нас с 260 дол американских - около 25 дол снялось комиссии.. Совсем не выгодно( это CIBC
-
С не канадской большой процент комиссии при снятии и также надо учитывать конвертацию, оно будет проводить через CAD по очень не выгодному курсу((
-
Добрый день Напишите в лс, пожалуйста, нужен преподаватель английского языка
-
Звичайна польська пошта, тільки уточніть адресу візового центру ( зателефонуйте за номером +48 221530042 )
-
Взагалі не треба паритись. Після приїзду йдете в банк, відкриваєте рахунок і робите внесок в євро, вам перерахують в КАД на вашу карту. Якщо сумма велика, то ще і по курсу трохи вищому ніж в обмінниках. Ну або останнє то мені так пощастило.. але це виглядає логічно, більше сумма - кращий курс :)
-
Выбираете страну (Канада) Провинцию (БС), и будет список клиник, желательно позвонить и уточнить бесплатно ли с картой MSP , есть клиники которые требуют на месте оплатить медкомиссию, а потом отправлять запрос в MSP на возврат средств, такой вариант очень длительный.
-
Знаю точно через власний досвід, що ввозити в Канаду без декларування можна до 10000 CAD на сім'ю по правилам (якщо ви прилетіли і реєструєтесь всі разом). Я теж думав раніше, що можна завозити 10 тис на кожну повнолітню людину, але офіцер мені сказав, що це так не працює 🙂 Які правила у Європі - треба дивитись
-
Где можно пройти медкомиссию?
-
Где можно купить печень и вообще субпродукты? Сердечки, куриные шеи видел кто-нибудь вообще?
-
А как получить американскую визу?
-
Може не зовсім в тему, але: в аеропорту вам переведуть в КАД при декларуванні (саме на бумажці, міняти нічого не будуть). Я коли заповнював форму по прильоту, вписував євро і офіцер порахував і вписав всю сумму в КАД, наче ще і по гарному курсу (трохи вище ніж видав гугл)
-
Мы видели в Стенли парке, возле моста