UA Украинцы Ванкувера
-
🙏Друг мого сина, 21-річний фастівчанин, який захищає Україну, Ілля Левицький під час виконання бойового завдання на Донеччині, отримав поранення та втратив одну ногу. Друга нога потребує складного лікування та відновлення. Зараз захисника переводять до шпиталю у столиці. Попереду - тривале лікування та реабілітація. Ми маємо підтримати нашого земляка та допомогти йому повернутись до повноцінного життя! 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/9Pc8u1Lwsc 💳Номер картки 5168180007279885
-
нет
-
Всім привіт, може хто знає хлопців Українців, які проживають в Coquitlam. Потрібні волонтери , один раз на тиждень домогти зібрати благодійні речі для лікарень 🏥 в Україну. Фура 🚛 чи контейнер. Подробиці всі уточнити можна у Романа . На візитці контакти . Дякую 🙏
-
Привіт. Шукаю роботу поваром ( маю сертифікат Foodsafe) на part time, також разгляну інші варіанти. Дякую.
-
шукаю ну будні підробіток буду вдячний за інформативну відповідь
-
Мы тоже больше года тут ) но работу сразу не нашли , а через несколько месяцев )) все индивидуально )
-
Но декларацию вы подаёте в марте по-моему . Если вы приехали в 2022 году, у многих в декларации сума меньше 50 тыс . Хотя у нас даже не спрашивали данные. При заполнении данных сумму в мес указывали и все
-
Вам нужно зарегистрироваться на сайте и продлить еще на год . Мы пришли в аптеку нам фарацевт сам сказал так сделать. На сайте написано что программа действует год и через год ее надо продлить. У нас была такая ситуация , сделали все . Продлили . Приехали год и 3 мес назад
-
Написал личку
-
Здравствуйте, приехали полтора года назад с мужем по куает, сразу сделали хелси карту, она выдана до 2025 года, вчера была в аптеке и лекарства, которые я раньше брала бесплатно, уже оказались платными, фармацевт сказал, что похоже, что номер на хелс карте уже expired но карта еще действительна. Кто сталкивался с таким, подскажите пожалуйста, возможно ли продлить как-то эту карту ?
-
UA Украинцы Ванкувера, Август увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 173
-
Здравствуйте, могу ли и я получить контакты? Благодарю