Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA Украинцы Ванкувера

UA Украинцы Ванкувера

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
53.4k Posts 4.1k Posters 101.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inna Ul
    wrote on last edited by
    В Ванкувере сдаётся три комнаты в доме 1000, 1300, 1500.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Ul
    wrote on last edited by
    В Ванкувере сдаётся три комнаты в доме 1050, 1300, 1600
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla Kuz
    wrote on last edited by
    Доброго дня , підкажіть будь ласка майстра по нарощенню волосся. Дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LA
    wrote on last edited by
    Подскажите есть ли в продаже сим карты без контракта и обязательных платежей, на предоплате?
    1 Reply Last reply
    0
  • t697539236T Offline
    t697539236T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Дівчата хто може знае де можна пидтвердити свою освіту з художника-гримера,може хто знае саме університети чи коледжи не курси,буду дуже вдячна! 🙌🏻🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5543688906T Offline
    t5543688906T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Всім привіт хтось вивчав англійську в ILAC (International Language Academy of Canada), поділіться враженнями 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5747720313T Offline
    t5747720313T Offline
    Dmytro 🇨🇦 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Никак
    1 Reply Last reply
    0
  • t157175293T Offline
    t157175293T Offline
    Олександра Батогова
    wrote on last edited by
    Привіт! Зараз якраз навчаюсь в ILAC. Я б не сказала щось зовсім ніяк. Результат є, але мабуть не те на що я розраховувала. По перше, ваше навчання дуже залежить від вчителя, який вам попадеться. У мене було 2 основних і ще 2 приходило на заміну, поки один з вчителів був хворий. По друге, я прийшла до висновку, що це дуже одно направлене навчання, для тих хто хоче йти вчитеся в коледж чи ще кудись. Тут кожні 2 тижні проходять тести. 1 тиждень загальний, 2 й тестовий. І те що я писала вище, все залежить від вчителя. Один вчитель тільки тренував нас для здачі цих тестів, другий навпаки йде по книзі і трохи дає тренування до тесту. В будь-якому випадку ти все одно отримуєш багато різного досвіду, матеріалу і тренувань.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Infinite Power
    wrote on last edited by
    Наврядчи мій досвід вам допоможе, бо я вчилася англійської усюди де можна в Україні. Але не можу не дати пораду: Будь-яку мову можна вчити запам'ятовуючи правила та слова, але якщо ви не маєте нічого що пов'язано з навчанням та заради чого ви хочете знати більше - то високо не підімитесь. Для мене англійська відкрилися через мультики, пісні, театральні постанови, які припали до серця своєю лірикою, цитатою, музикою. Якби я не хотіла розуміти про що вони тлумачать - я б ніколи не покинула рівень початківця, хоча мене вчили з 3-х років. Тому рекомендую шукати не тільки вчителів, але й дріпку якоїсь пристрасті. Може це книга, подкаст, кино, щось що хочеться почути в оригінальналі. Звісно це навчить правилам чи не завжди допоможе з вимовою, але в житті головне розуміти що вам кажуть на іншій мові, і тоді вже вдасться формувати відповіді, а з часом досягти рівня коли ви вже не перекладаєте у себе в голові, а чуєте як є і все розумієте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Люди підкажіть будьласка, хто летів у Канаду. Цікавить, чи можна брати в літак у валізу сушені гриби, сушені горіхи і мед?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5438197203T Offline
    t5438197203T Offline
    L. Yuliia
    wrote on last edited by
    Запрошую на процедуру шугаринга. Я Майстер-технолог з досвідом роботи більше 6 років у сфері депіляції. Працюю на якісних українських матеріалах, роблю роботу чисто і володію техніками безболісного шугаринга. Мої клієнти називали мене"майстер легка рука". Лазерну епіляцію тут поки я не роблю. Хто бажає спробувати професійний шугарінг, welcome! Дуже рада буду стати для вас кращим майстром! Мій Instagram: www.instagram.com/lazer_shugaring_ks / так само дуже буду рада новим знайомствам! ❤️ Location - West Coquitlam
    1 Reply Last reply
    0
  • t489303912T Offline
    t489303912T Offline
    Nikita Polanskiy
    wrote on last edited by
    Добрый день, нет не у кого знакомых кто пропадает испанский?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Антон М
    wrote on last edited by
    До речі. У Канаді вважається дуже плохим тоном звинувачувати когось у помилках. ЗІ. Для вас ця інформація, як я зрозумів, не є актуальною - в вас вже є страховка. З якою метою тоді ця реакція? Якщо вважаєте що ви маєте інформацію для загала - наведіть посилання та уточнення - вам подякують. Бо мета цього чату допомогти співвітчизникам ньюкамерам, чи не так?
    1 Reply Last reply
    0
  • t571691389T Offline
    t571691389T Offline
    ️ FLore1N
    wrote on last edited by
    Мне очень часто местные канадцы указывают на те или иные ошибки и это считается более чем нормой, они таким образом помогают с адаптацией
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Infinite Power
    wrote on last edited by
    Знайомтесь, скамер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A Viktor
    wrote on last edited by
    Продаю своє авто, Повністю обслуговував, я є другий власник www.autotrader.ca/a/Hyundai/Elantra/White%20Rock/BC/19_12711072_12711072?utm_source=sfmc&utm_source=sfmc&utm_term=BODY-NEWLISTINGS-CAR-IMAGE&utm_content=45379&utm_id=0c7fbdf5-81c1-4991-bb7f-f779b989f603&sfmc_id=93950849&sfmc_activityid=25301e90-221a-4b7e-98d0-3b70b9a5138a&utm_medium=email&utm_medium=email&utm_campaign=CA-EML-EN-PRICEDROPLISTING-NOTIFICATION-NEW
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Infinite Power
    wrote on last edited by
    Й після видаленого аку жодної душі не пише. Не ведіться. Я написала їй тільки тому що мама запропонувала...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підскажіть будь ласка, при оренді квартири у Ванкувері через агенство , стягується додаткова оплата за послуги ріелтора? Можливо також ви знаєте хто здає квартиру? Для сімейної пари без дітей та тварин. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S K
    wrote on last edited by
    Привет! Подскажите какая процедура оформления страховки сейчас для новоприбывших по КУЕТ? Может у кого то есть опыт ведения беременности в ванкувере и родов? Отпишите плиз 🥺
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S K
    wrote on last edited by
    Привет! Подскажите какая процедура оформления страховки сейчас для новоприбывших по КУЕТ? Может у кого то есть опыт ведения беременности в ванкувере и родов? Отпишите плиз 🥺
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags