UA Украинцы Ванкувера
-
Привіт всім 🙌🏻 Скоро у мене ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ММА🌏 якій проводиться в Албанії на якому я буду представляти мою країну Україну 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ми з моєю командою знайшли спонсорів щоб оплатити проживання, харчування і ліцензії. В остайній тиждень нас підвела одна людина з білетами і ми залишилися без них. В остайні дні ми намагаємося знайти гроші на білети для мене і мого тренера. Якщо хтось має бажання допомогти буду буде вдячна Дукую наперед за любу підтримку! Я протягом довгого часу тяжко тренірувалася і вклала дуже багато зусиль в цю справу тож я хочу поїхати туди і виграти цей світ‼️ Всім добра і миру ❤️ Залишу тут мій INTERAC e-Transfer®👇🏻 [email protected] Також в інстаграмі ви знайдете больше інформації @pankiv_marta
-
Всім доброго ранку і бадьорого дня! Мене звати Євген Наталенко - ведучий різноманітних урочистих подій! Я з величезною радістю та ентузіазмом зроблю ваше свято по-справжньому незабутнім! Особливим, яскравим, душевним, драйвовим і сучасним! 🤵🏻👰🏻 Весілля, церемонії 🎂 Ювілеї 🎉 Корпоративні вечірки 🏙️ Конференції 👨👩👧👦 Сімейні свята 🧭 🇨🇦🇺🇦 Британська Колумбія, Ванкувер ☎️ 778-238-6967 📨 [email protected] 🌐 instagram.com/event.natalenko?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==
-
Добрый день. Ищем продавца в магазин украинских продуктов. Работа полный день, локация даунтаун. Опыт работы в данной сфере обязателен. Английский чуть ниже среднего обязателен. Резюме присылайте на [email protected] с пометкой “Для Константина”. Спасибо.
-
Добрый ранок! Порадьте майстра манікюру у North Vancouver. Дякую!
-
Всім доброго ранку і бадьорого дня! Мене звати Євген Наталенко - ведучий різноманітних урочистих подій! Я з величезною радістю та ентузіазмом зроблю ваше свято по-справжньому незабутнім! Особливим, яскравим, душевним, драйвовим і сучасним! 🤵🏻👰🏻 Весілля, церемонії 🎂 Ювілеї 🎉 Корпоративні вечірки 🏙️ Конференції 👨👩👧👦 Сімейні свята 🧭 🇨🇦🇺🇦 Британська Колумбія, Ванкувер ☎️ 778-238-6967 📨 [email protected] 🌐 instagram.com/event.natalenko?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==