UA Украинцы Ванкувера
-
Електрозамок в тій непрацюючій дверці треба замінити.
-
Якщо три інші працюють то і цей запрацює. Там механічні шестерні злизуються
-
Я так само думаю, але там є сліди канадського колхозингу, а саме- якісь додаткові дроти, нестандартна ізоляція і таке інше. Не факт, що просто заміна допоможе, якщо там люто наколхожено з проводкою. Хотілося б, щоб подивилась людина, яка в цьому розуміється.
-
Прошу :)
-
👋 МАТЕРИАЛЫ ДЛЯ НАРАЩИВАНИЕ и ЛАМИНИРОВАНИЯ РЕСНИЦ✨ ТМ “ZOLA” и “VILMY” В наличии есть: ⚡️Для наращивания ресниц ✨Ресницы -изгибы С,СС,Д,М,L -цвет black, dark chocolate, light brown -толщины 0.07; 0.1 -длины от 4 до 14мм ✨Клея для наращивания ресниц -скорость 1 сек, 0,5 сек и 0,3 сек -для разных условий % и температура, помогу подобрать ✨Препараты -Ремувер кремовый -Праймер -Обезжиривайтель -Ускоритель клея ✨Пинцеты (разных форм) ⚡️Для ламинирования ресниц -валики (самые топовые формы) -компенсаторы -клей для ламинирования ресниц(восковые и гелевый) - ZOLA Brow&Lash Protein Reconstruction System составы для ламинирования ресниц (lash lift) - Botox - FIXING CERAMIDE CONCENTRATE ✨По одноразовой продукции сейчас только патчи. Shop: instagram.com/lashes_shop_vancouver?igshid=bnNtN29odGkybmVm&utm_source=qr My instagram: instagram.com/snezhana_kochura?igshid=MmVlMjlkMTBhMg%3D%3D&utm_source=qr
-
Сдаётся Нижний этаж ( не бейсмент) 3 бедрума и 2 фул басрума, отдельный вход. Сюрей 144стрит и 77аве. Доступно с 15 ноября. 2600 плюс половина ютилити
-
This is an excellent 3 bedrooms and 2 bathrooms ground floor of the house located in Newton area. 77 Avenue and 144 Street. Fenced grass yard w/ patio. Great family home. Three decent size bedrooms with two full bathrooms. Gas and Electricity are not included. It will share 50% with the upstairs residents. Available from November 15,2023. The rent is $2600. Credit and reference checks are required. UNIT: - 3 Full Bedrooms - 2 Bathrooms - Large Kitchen with eating area - Dining Area - Large Private Deck - No Garage - no smoking
-
Всім привіт 👋🏻 Мене звуть Ліза, я манікюр-початківець 💅🏻 Набираю свою базу клієнтів, приймаю у Нью Вестмінстері. Обрізний манікюр + покриття - 25$ У мене приємна атмосфера, можна подивитися кіно, чи послухати музику. Також для клієнтів є чай, кава, вино, і смаколики 🤗
-
Набираємо робітників на будову. Вимоги: особистий транспорт, мінімальне знання англійської мови . Оплата залежить від досвіду. (778) 895 9826 Руслан .