UA Украинцы Ванкувера
-
Я тоже в поиске
-
Имеешь ввиду от 800 до 1500 ?
-
Доброго дня! Хотіла запитати чи часом хтось не летить 27 листопада з Варшави до Ванкувера через Франкфурт на Майні? Мої батьки летять цим рейсом і можливо хтось теж летить міг би допомогти розібратися їм в аеропорту за винагороду. Напишіть, будь ласка, в приват.
-
шукаю roommate з 1го грудня. моя теперішня їде у іншу провінцю. New Westminster, гарний район, магазини, Мас, школи дитсадки і т.і...все знаходиться поряд. у вас буде своя велика кімната, своя ванна, гардеробна + storage space. у сумісному використанні тільки кухня, зала і балкон (великий до речі). п'ятий поверх, у житловому комплексі є басейн ( літній). неймовірно приваблива ціна. 🌟1300 на місяць + security deposit за перший місяць.🌟 моя майбутня сусідка , пряцює на full-time position мінімум останні 4 місяці і може це офіційно підтвердити😏 діти і домашні тварини wellcome 👌 усі інші деталі за запитом у Direct Massage . Заздалегідь дякую за розуміння.
-
Dmitriy 🇨🇦, Drew Writer увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 25
-
Исправил, спасибо )
-
Получила только общую $ 3000 от государства и сейчас актуально на эту тоже податься ,хочу попробовать в этом месяце
-
Круто ! 900 долларов получили? Подскажите, были ли у вас деньги на счету и как оформлялись?
-
Дякую ) ❤️
-
Дякую, Ви мене заспокоїли.😊
-
а ще можете написати маленьку інструкцію/переклад їм з запитаннями, типу "де знаходиться Gate, як дійти туди...". Подумайте які питання можуть бути і створіть документ, нехай вони роздрукую і просто будуть показувати :) Буде простіше і принаймі співробітник буде розуміти що від нього хочуть.
-
Можете поділитися подробицями?можна написати Вам в особисті?
-
Я подался , но пока жду