Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA Украинцы Ванкувера

UA Украинцы Ванкувера

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
53.4k Posts 4.1k Posters 101.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Але є Squamish Nation Smoke Shop в північному ванкувері
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Я сам не купую, тому не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    (шукав native tobacco canada)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Ще щось вони через інтернет продають, але я не знаю, що з того приємно палити, а що ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t6678348669T Offline
    t6678348669T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    ❗ Вceх привeтствyю, дaвaйтe сoтрyдничать❗ Приглaшaю вac сoтрyдничaть в сфepе цифpoвыx aктивoв. Обучение бесплатное Дoхoд oт 1000💰в нeделю Жeлающиe рaзвивaться и зapабaтывaть ПPИГЛAШAЮ к сeбe в ЛC
    1 Reply Last reply
    0
  • t267694059T Offline
    t267694059T Offline
    Yulia Koturbash
    wrote on last edited by
    Прокачати свою дикцію та мовлення, набути впевненості в собі, говорити так, щоб тебе чули, розуміли та не перепитували - все це можливо на курсі «Говори Красиво»!🎙️ Авторська методика від Юлії Котурбаш - ведучої, акторки озвучення та дубляжу з 10 досвідом.🎙️ Гарантований індивідуальний підхід, адаптування занять саме ваш запит!🎙️ Надішли в директ «Хочу на курс» просто зараз і отримай знижку на перший місяць занять!🎙️
    1 Reply Last reply
    0
  • t267694059T Offline
    t267694059T Offline
    Yulia Koturbash
    wrote on last edited by
    Прокачати свою дикцію та мовлення, набути впевненості в собі, говорити так, щоб тебе чули, розуміли та не перепитували - все це можливо на курсі «Говори Красиво»!🎙️ Авторська методика від Юлії Котурбаш - ведучої, акторки озвучення та дубляжу з 10 досвідом.🎙️ Гарантований індивідуальний підхід, адаптування занять саме ваш запит!🎙️ Надішли в директ «Хочу на курс» просто зараз і отримай знижку на перший місяць занять!🎙️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Наша официальная компания по оказанию услуг: Предоставляет услуги по клинингу квартир, домов, офисов, отелей и тд. -Проводим как обычную уборку так и уборку горячим паром используя специальное оборудования , уборку для больных ковидом во время и после болезни. - работа грузчиков; - сборка мебели - составление резюме по всем стандартам; - перевод документов Украинскими и Канадскими переводчиками. - подача документов на Канадскую туристическую визу - подача на новый work permit - подача на визу в США - встреча в аэропорту и перевоз в любой город BC Оплата за услуги может производится через терминал с любой карты мира(дебетовой или кредитной), e-transfer, PayPal. Предоставляем 🧾 invoice за проделанную работу. email: [email protected] тел: 778-875-85-37
    1 Reply Last reply
    0
  • t906584780T Offline
    t906584780T Offline
    Роза
    wrote on last edited by
    Здравствуйте ! После операции по онкологии груди мне прописали медикаменты . Я не знаю как быть . С 1 декабря я в Канаде . Была у семейного доктора и попросила дать направление к онкологу . Но это надо ждать в очереди . Я попросила тогда просто выписать рецепт семейного врача . Он выписал . И это оказалось стоит 1300 & только одно лекарство . Я купить не смогла ((( есть ли какие то льготы или скидки ? Может кто то сможет мне подсказать , как справиться с этой задачей ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5592002196T Offline
    t5592002196T Offline
    Олена Коваленко
    wrote on last edited by
    Чи може хтось роз'яснити мені ситуацію: Влітку я викликала швидку, але не швидку, а якусь іншу, не таку термінову. Перепитувала, сказали, що безкоштовно. А щойно прийшов лист про вимогу оплати в $50. Страховка була. Як діяти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Всегда платишь 50-75 баксов. Страховка все остальное покрывает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex P
    wrote on last edited by
    Вызов скорой msp не покрывает, может покрываться страховкой от работодателя
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ludmila Luciki
    wrote on last edited by
    Дождитесь приёма онколога в Аботсфорте по направлению семейного.Туда вас будут возить бесплатно.Вам назначена гормонотерапия?онколог выпишет бесплатно на год.О химиотерапии не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будьласка куди завантажувати результат медичного екзамену?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Сьогодні проходила медичний екзамен. За ренген взяли 100 доларів, попри те, що є MSP карта. Це нормально? Чи писати на повернення?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [No ➔ Sound]
    wrote on last edited by
    Вітаю. Шукаю роботу як QA/QC. Локація - Ванкувер, але ремоут тільки за. Маю майже 5 років досвіду. Буду радий будь-яким референсам та інвайтам. Розглядаю кожну вакансію. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Сьогодні проходила медичний екзамен. За ренген взяли 100 доларів, попри те, що є MSP карта. Це нормально? Чи писати на повернення?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KVE
    wrote on last edited by
    Для проходження медичного екзамену Вам потрібно йти до акредитованого лікаря, який все оформлює та надає документи для направлення на рентген та аналізи, результати направляються до лікаря то ж нічого нікуда самостійно завантажувати не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    ми викликали дитині швидку при дуже ввисокій температурі, нічого конкретного не допомогли, як завжди ліки адвіл і тайленол а через пів року більше прийшов лист сплатити 50 дол
    1 Reply Last reply
    0
  • t5592002196T Offline
    t5592002196T Offline
    Олена Коваленко
    wrote on last edited by
    Ясно. Доведеться платити... Дякую, друзі, за відповіді!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags