UA Украинцы Ванкувера
-
На Facebook dating тоже много
-
Тут нет детальных анкет, у кого-то на аватарке буква, у кого-то кот ) Никто не хочет получить кота в мешке
-
Завантажити мобільний додаток Wise, зареєструватися та можна регулярно користуватися. Комісія не велика, часто гроші надходять на рахунок протягом 5 хв, у вихідні можуть притримати до понеділка, але в Канаді це нормально
-
Дяка
-
Я сдавал вождение в North, лучше после 14:00 записываться, чуть проще из-за небольшого трафика. Не знаю как в других районах, но тут инспектора водят по улочкам где зачастую ограничение скорости 30 и иногда 40 км/ч. Я бы сказал, что ничего сложного нет, но нужно более или менее знать этот район
-
Воно?
-
А как там на украинскую карту переводить ?
-
Добрый день, есть кто из наших работает на автоплощадке или автосалоне? Отзовитесь в личные пожалуйста
-
Написал вам в личные
-
Есть
-
Доброго часу. Чи не знаєте де шукати україномовні клуби/зустрічі? Не тільки ті які пов'язані з пошуком робот чи допомогою, просто як Спікінг Клаб тільки з українською. Може центри такого плану чи щось таке? А то або знайду що є, або піду сама організовувати 😅😂
-
Я надсилаю SWIFT переказом з Wise USD на Monobank USD (можна як на фізичну так і на віртуальну картку, яка відкривається прямо в додатку). Можна на будь яку українську USD карту впринципі, на Приват карту теж надсилав раз. Надходять за декілька робочих днів. Але там фіксована комісія 12.38 USD за кожний переказ, тому на малі перекази типу 20 долларів, як у людини вище, сенсу мало.
-
Через Paysand не дешевле ?