UA Украинцы Ванкувера
-
Прокачати свою дикцію та мовлення, набути впевненості в собі, говорити так, щоб тебе чули, розуміли та не перепитували - все це можливо завдяки курсу «Говори Красиво»!🎙️ Авторська методика від Юлії Котурбаш - радіо ведучої, акторки озвучення та дубляжу з 15 - річним досвідом.🎙️ Гарантований індивідуальний підхід, адаптування занять саме ваш запит!🎙️ Дозвольте собі вільне, красиве, чітке мовлення, заявіть про себе вголос! Залюбки відповім на усі ваші запитання, чекаю в директі!
-
Всім привіт. Можливо хтось шукає сусідку. Шукаю для себе кімнату з 1 квітня у Ванкувері (Marpole, Killarney, Victoria Fraserview, Sunset) на довгий термін. Бажано дівчата. Тварин не маю, але якщо pet allowed було би супер, працюю full time. Бюджет 1000. Якщо є варіанти, прошу, звертайтесь в особисті.
-
Продам все для маникюра
-
Приехал в консульство в Эдмонтоне. Людей мало, очереди нет. Но при этом прождал часа 4. И сыну и мне продлили паспорта без всяких вопросов. На все мои попытки без слота податься на новый паспорт они не повелись :( Из документов на ребенка нужно свидетельство о рождении и 2 фото 3,5*4,5 + заявку у них заполнить. Все это бесплатно..
-
Добрый день! Предлагаю свою помощь по заполнению налоговой декларации для employee and self employed по приятной цене 😊 Опыт работы бухгалтером в Ванкувере более года. Подаю и заполняю декларацию онлайн. За более детальной информацией, обращайтесь в ЛС!
-
Доброго ранку!) Мене звати Вікторія, я бухгалтер з освітою бакалавра з економіки Маю досвід більше двох років як аккаунтинг репрезентетів та бухгалтер (bookkeeper) Також закінчила курси з буккіпенгу в Канаді, маю сертифікати з QuickBooks Online та Sage 50 Зараз в процесі пошуку роботи, буду вдячна за пропозиції та будь-яку корисну інформацію Всім гарного дня 🤗
-
Привет всем. Подскажите пожалуйста, добрые люди, не могу податься на продление study permit для дочки (ей 10лет) пишет,что сейчас поменялись условия и нужно какое-то письмо. До 31 марта хочу успеть, так как ее study пермит заканчивается через 7 месяцев. Так как паспорт тогда же и закончится. Но есть новый паспорт и хотели по нему уже продлить. Прилетели всего 1год назад. Прикрепляю информацию. Кто-то знает,что это за новые условия с 22.01.2024 и где брать это письмо?
-
@massage_art_school Отлично делает
-
Могу посоветовать
-
Если просто продолжать то туда ехать нужно утром и без записи и продолжат на 5 лет
-
Дякую!
-
(604) 649-2032 Наташа
-
Доброго дня! Поділіться будь ласка контактами інструктора водіння. Бажано центр, Бернабі або Іст Ванкувер.