UA Украинцы Ванкувера
-
Всім привіт) Вчора був залишений мною рюкзак в SkyTrain на Marine Drive Station, близько 3:00 pm, від моменту сходження із перону пройшло максимум 5 хв, відразу після чого я підійшов до працівників SkyTrain Security пояснити ситуацію, розуміючи що залишив свій рюкзак по своїй ж вині, після цього працівник зателефонував по наступним станціям де зупиняється метро «Richmond-Brighouse і Airport» два різних напрямки, і почувши у відповідь що нічого не було знайдено чи повернуто, опісля цього ми піднялися знову ж таки на перон із працівником StyTrain і зупинили близько 7 поїздів зробити обшук, нічого не було знайдено! Також можливий спосіб викрадення рюкзака із потяга! Прохання відгукнутись тим людям, які можливо мали таку ж або схожу ситуацію, і які можуть підказати як бути в даній ситуації дальше, розуміючи зі слів працівника що камери в потягах не працюють 😄👍 В середині були українські документи такі як: паспорт із візою, українське посвідчення водія, банківські канадські карти ( вже заблоковані ) телефон/кошти мав на щастя із собою, дякую за публікацію 😉🇨🇦
-
Зазвичай в Коледжі є людина, що допомогає з подачею на SP, або взагалі прям ніби "візовий центр" Ви дізнавались в закладі з приводу цього? Може, вони вам допоможуть по всіх питаннях
-
Всім привіт! Якщо у вашої дитини є творчі здібності і ви бажаєте їх розвивати,то запрошую вас на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття з малювання🌈🌈🌈 -Займаємось з дітками від 6 років -Вивчаємо живопис та графіку -Навчимо дитину змішуванню кольорів -Працюємо в різних напрямках образотворчого мистецтва -До кожної дитини індивідуальний підхід! За деталями звертайтесь в дірект💌
-
У нас теж таке було, виявилося помилка в адресі була допущена. Треба дзвонити і вияснити з ними чи з адресою все вірно.
-
Залишилось мало часу ‼️ Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка за адресою по багатьом містам!
-
Залишилось мало часу ‼️ Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка за адресою по багатьом містам!
-
Привет всем! Я - координатор мероприятия "Networking Event for Entrepreneurs" от YMCA. В настоящее время мы активно ищем спикера для нашего мероприятия, запланированного на 15 августа с 16:00 до 20:00. Мероприятие ориентировано на предпринимателей, и ожидается участие около 100 профессионалов, в основном иммигрантов. Мы ищем человека, готового поделиться своим опытом, преодоленными трудностями, а также дать рекомендации начинающим предпринимателям или тем, кто только готовится запустить свой бизнес. Это уникальная возможность представить свой бизнес, расширить свои деловые связи, а также попробовать себя в качестве спикера и наставника. Вы сможете поделиться своим опытом и знаниями с другими участниками, вдохновить и помочь предпринимателям на их пути к успеху. Однако для участия в нашем мероприятии необходимо иметь действующий бизнес в Канаде. Если у вас есть вопросы или желание узнать подробнее, напишите мне в личные сообщения. Жду именно вас:)