UA Украинцы Ванкувера
-
Дівчатка, плaнується рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: • Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) • Сигapeти - (будь яка мaрка) • Elf Bаr - (5000-9000 тяг) • Лiки • Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) • Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Здравствуйте всем! Если кому-то нужны авиабилеты со скидкой 50%, напишите мне в личные сообщения, и я добавлю вас в наш чат, где мы покупаем авиабилеты за мили. ✅ Продаю авиабилеты по всему миру за мили бонусы 🎟 отели, мили, повышение класса, ваучеры Airbnb 🏠 Booking 🏨 Amazon✅ авиабилеты
-
Підкажіть майстрів,які можуть зробити заплатку в ковроліні(впала праска) Пропонуйте свою ціну і варіанти Дякую
-
Добрий день Хто знає наших майстрів,щоб залатати цю підлогу(праска впала) Пропонуйте свою ціну і варіанти Дякую
-
Кому цікаво! У звʼязку з переїздом продамо те що на фото! Морепродукти, риба, свинина , яловичина. За все 150$. Можливий торг. Забирати в Surrey, Newton
-
Привет! Нужны люди в команду для совместного заработка. Обучаю, рассказываю, помогаю, пишите!
-
Здравствуйте всем! Если кому-то нужны авиабилеты со скидкой 50%, напишите мне в личные сообщения, и я добавлю вас в наш чат, где мы покупаем авиабилеты за мили. ✅ Продаю авиабилеты по всему миру за мили бонусы 🎟 отели, мили, повышение класса, ваучеры Airbnb 🏠 Booking 🏨 Amazon✅ авиабилеты
-
Дівчатка, плaнується рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: • Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) • Сигapeти - (будь яка мaрка) • Elf Bаr - (5000-9000 тяг) • Лiки • Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) • Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️ t.me/delivery_ukraine
-
t.me/maxim_rybak
-
Добрый день! Попала в очень неприятную ситуацию с жильем, поэтому ищу срочно комнату свободную от СЕЙЧАС. Мне 22, учусь и работаю, без вредных привычек. Буду очень благодарна за варианты. Ванкувер или Ричмонд/Бёрнаби близко к Skytrain.