Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA Украинцы Ванкувера

UA Украинцы Ванкувера

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
53.4k Posts 4.1k Posters 101.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t359290178T Offline
    t359290178T Offline
    Kateryna Varganova
    wrote on last edited by
    Девочки, кто может сделать ресницы классику сегодня вечером ? Район Ванкувер (как можно ближе к UBC)
    1 Reply Last reply
    0
  • t513959760T Offline
    t513959760T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Сдаётся комната в аренду с 1 июля до 1 октября (возможен меньший срок или же возможно долгосрочная аренда если друг не приедет в октябре). $800, North Vancouver, Lynn Valley, Ross Rd. 5 минут пешком до остановки автобуса (Lynn Valley center) 210/240/228/229/227, 15 минут до Lynn Canyon. Идеально для 1 человека который только прилетел и поисках долгосрочного жилья. Комната небольшая, но жить комфортно (живу в этой комнате 1,5 года, но буду переезжать в комнату побольше в этом же доме). +2 молодых канадца в других комнатах. Главное пожелание лэнлорда - некурящие и непьющие (можно редко выпивающие). Бонусом - доступ к кастрюле борща 15 литров. Желающие могут писать мне в личные (могу отвечать с опозданием)
    1 Reply Last reply
    0
  • t389519060T Offline
    t389519060T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    это те которые в Metrotown? если нет то можно пожалуйста контактик или хотя бы название конторы? Благодарочка
    1 Reply Last reply
    0
  • t1955898250T Offline
    t1955898250T Offline
    Drime
    wrote on last edited by
    Продам GMC Terrain 2017 Машина в отличном состоянии и покупалась на Dealership (Официальный Дилер) GMC Так же авто полностью обслужено и не требует вложений. Если вам нужна дополнительная информация или заинтересовало авто, можете обращаться по номеру телефона: +1 604 675 6783 (Владимир) Цена: 14700
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Наша страховка не покрывает стоматолога вроде , если ничего не изменилось
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284247649T Offline
    t1284247649T Offline
    Pole Szczuk
    wrote on last edited by
    Это только ванкувер
    1 Reply Last reply
    0
  • t776822329T Offline
    t776822329T Offline
    Ира
    wrote on last edited by
    Страховка по куает такая же как у всех канадцев - провинциальная MSP. Она не покрывает стоматолога. Но если Вы с низким доходом, то можете податься на Canada dental benefit, но программа закрывается послезавтра! www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/dental-benefit.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t553147242T Offline
    t553147242T Offline
    ChatKeeperBot
    wrote on last edited by
    Ира, Qeti Beridze увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 4
    1 Reply Last reply
    0
  • t1888328060T Offline
    t1888328060T Offline
    Qeti Beridze
    wrote on last edited by
    Спасибо большое 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marta Pankiv
    wrote on last edited by
    💥💥💥💥💥 Всім привіт 🙌🏻 На цьому тижні уже в неділю я провожу відкрите тренування для Only Women’s 🚺, з кікбоксингу💪🏻 і самооборони🤙🏻. Після тренування за бажанням залишаємося на пікнік🍎. Також якщо у вас немає з ким залишити дітей це не є проблемою просто беріть їх із собою 🚼 Ми тренуємося і показуємо приклад дітям ну і таким чином вони зможуть гратися з іншими дітьми) Буду рада всіх бачити за любими питаннями звертайтесь в приватні повідомлення ❤️📞
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marta Pankiv
    wrote on last edited by
    💥💥💥💥💥 Всім привіт 🙌🏻 На цьому тижні уже в неділю я провожу відкрите тренування для Only Women’s 🚺, з кікбоксингу💪🏻 і самооборони🤙🏻. Після тренування за бажанням залишаємося на пікнік🍎. Також якщо у вас немає з ким залишити дітей це не є проблемою просто беріть їх із собою 🚼 Ми тренуємося і показуємо приклад дітям ну і таким чином вони зможуть гратися з іншими дітьми) Буду рада всіх бачити за любими питаннями звертайтесь в приватні повідомлення ❤️📞
    1 Reply Last reply
    0
  • t690702144T Offline
    t690702144T Offline
    Teta008
    wrote on last edited by
    Всем привет. Вообще у меня с вышивкой которяа тут в Нью Весте у меня такая ситуация: бабушка после основной работы по ремонтным работам на стенах от штукатурки до плитки на заводе в 45 лет пошла работать травницей. Так прошло ещё 40 лет. Во время ковида начала снова вышивать как вв молодости, а потом надумала продаввать рукоделие: отдала два предмета на продажу в Кривом Роге в магазин, за год они не продались. Эту историю я написала в чат по Торонто, девушка купила у неё дорожку на стол, и она обрадовалась что на хобби можно зарабатывать, это было до нашего с мужем приезда в Ванкувер. Когда приехали моя сестра отправила мне много всего на продажу из рукоделий бабушки, но с августа прошлого года продалось две вещи и то за меньшую цену чем хотела бабушка. На Etsy и Facebook Marketplace выставила всё, но как раз в ФБ маркеплейса один заказ на два предмета был. Бабушка расстравивается, но я не знаю как ещё без таргета и прочего начать продавать активно. В этом мае у бабушки был инсульт и самое страшное чего она испугалась что не доделала скатерть с Рождественским цветком, на столько она хочет продолжать вышивать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ира
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста юристов бесплатных, я пытаюсь съехать от соседа но лендлорд говорит что пока год не пройдёт не могу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ира
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста юристов бесплатных, я пытаюсь съехать от соседа но лендлорд говорит что пока год не пройдёт не могу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t542976915T Offline
    t542976915T Offline
    Maxim Protsenko
    wrote on last edited by
    Шукаю напарника на позицію сантехніка в компанії CIR Mechanical! Шукаю мотивованого і фізично стійкого напарника для роботи сантехніком. Особливий досвід роботи або рівень англійської мови НЕ є важливим. Найголовніше – бажання працювати та навчатися. CIR Mechanical активно співпрацює зі SkilledTradesBC за програмою Apprenticeship, що відкриває можливості для підвищення кваліфікації та сприяє полегшенню процесу отримання постійного резидентства в Канаді. Якщо ви готові приєднатися до нашої команди зв'яжіться зі мною напряму для обговорення деталей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t921920118T Offline
    t921920118T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Добрый день! Предлагаю услуги няни. Район Нью Вестминстер, Коквитлам, Вернаби. Помогу присматривать за детками от 2 и до 10 и играть. По образованию учитель. Общение с ребёнком на украинском или русском (по желанию) . Помогу научить читать на родном языке, не забыть математику школьникам за лето. Все необходимые сертификаты и опыт в наличии.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7054535518T Offline
    t7054535518T Offline
    Аліна
    wrote on last edited by
    ВІДКРИЙТЕ СВІТ ВІДЕОМОНТАЖУ 🎬✨ Наша команда запрошує усіх бажаючих долучитися до нашого безкоштовного івенту 🤩 Це чудова можливість для кожного навчитися основам монтажу та розвинути свої навички в цій захоплюючій сфері! На уроці Ви дізнаєтеся: 📹 Як працювати з відеоматеріалами та додавати ефекти. ✂️ Ключові техніки монтажу через практичні завдання. 🌐 Спілкування та обмін досвідом з іншими учасниками. Наші переваги: ✔️ Цікаві та доступні завдання. ✔️ Інтерактивна форма навчання. ✔️ Підтримка професіоналів. Не втрачайте шанс розкрити свій творчий потенціал! Для реєстрації на безкоштовний пробний урок напишіть @lisafluentmanager в особисті повідомлення та вкажіть ім'я та вік учасника. Чекаємо на Вас!😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5754952686T Offline
    t5754952686T Offline
    Ana Villa Ruiz
    wrote on last edited by
    Неповна зміна 3-4 години, повна зміна 6 годин. Опис роботи: Робота в Інтернеті та реклама - Онлайн довідка ✅Зарплата 180-310$/тиждень - Навчання буде проведено -®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. - Повинен знати базову англійську мову - 20 років і старше з ID-карткою🪪 - Надішліть «Так», щоб подати заявку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t407857517T Offline
    t407857517T Offline
    anastasía
    wrote on last edited by
    Мої глиняні вироби - заберіть за донат! + глина (декілька видів) *ті що помічені хрестиком - продані* локація English Bay забрати необхідно до 30.06 пишіть! 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • t407857517T Offline
    t407857517T Offline
    anastasía
    wrote on last edited by
    Ванкувер! Продаю речі у звʼязку з переїздом: Надувний матрас Woods з насосом - 80$ новий, скористалися один раз, розміри 137х188cm Протеїн Whey з пробіотиками (десь третина пачки) - 10$ Wifi Роутер - 10$ Стіл письмовий, трошки в подряпинах, але функціонально все супер, є висувна шухлядка і три полички Віддам безкоштовно, якщо приїдете заберете! Дещо залишилось з кухонного приладдя - заберіть безкоштовно локація English Bay забрати необхідно до 30.06 пишіть! 🤍
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags