UA Украинцы Ванкувера
-
Добрый день Таких действий не совершала, но возможно вам будет полезна эта информация
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/4330-novij-poryadok-oformlennya-pasporta-gromadyanina-ukrajini-dlya-vijizdu-za-kordon
-
Так же по собственному опыту скажу, что в случае возникновения вопросов консульство Украины в Канаде довольно быстро отвечает на письменные обращения и так же отвечает на телефонные звонки, можете у них уточнить этот момент
-
Не могу разобраться с цифрами банка при подаче на помощь 3000...Там нужно ввести цифры, 3 , 5 и 7...так вот..на бумажке, что мне дали в банке ,есть номер аккаунта..там 4 цифры и 7...а 5 нет??
-
Онлайн банк...поняла...но я там не зарегистрирована
-
Так зарегистрируйтесь
-
Скачайте приложение на телефон
-
Шукаю сусіда чи сусідку, в свою студію, біля Даунтауну. Район так собі, ціна 650$/місяць, можна заїхати одразу. Більше питань та відео - в особисті повідомлення
-
Всім привіт!)) Я в Vancouver/or Surrey/ White Rock всі документи готові. ШУКАЮ РОБОТУ, анг В2, можу складати звіти на анг, листування, кав'ярні, є досвід ІТ QA більше 4 років та ФІЗ ПРАЦІ, вдячна за будь-які контакти та рекомендації ! Просто потрібна робота ))
-
📝 Безкоштовний переклад юридичних документів для українських біженців
Interpreters Unlimited - міжнародна перекладацька компанія, яка була заснована у 1970 році. Як постачальник мовних послуг, який співпрацює з багатьма українськими лінгвістами, Interpreters Unlimited підтримує Україну і пропонує свої безкоштовні мовні послуги українським біженцям!
🏷 Які саме послуги?
- Усний переклад
- Переклад юридичних документів
🏷 Як скористатися пропозицією?
Заповнити форму на сайті та прикріпити файл-документ, який необхідно перекласти, вказавши свою електронну пошту, ім’я, номер телефону та інші деталі. Чекати на відповідь!
#БезкоштовніПослуги #Біженці
#КорисностіКанал
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
А что это за сайт