UA Украинцы Ванкувера
-
Доброго дня хочу для себе підрахувати, як що придбати в авто то скільки мені потрібно на перший час та потім. скільки коштує обмін українського посвідчення водія (сдача теорії та водіння включаючи пару додаткових уроків), придбання бюджетного авто, страхування, заправка та обслуговування.
-
Перездати на права - це найдешевше. Дивіться розцінки на іспити на ICBC.com. Уроки десь $65-75 за годину. Ціни на автівки подивіться приблизно на autotrader.ca. Можна ще подивитись на Kijiji чи Marketplace, якщо ви хочете у часника купувати. Дехто, хто на автівках не знається, запрошує з собою механіка подивитись авто, щоб лимона не купити. Обслуговування дуже залежить від марки та потенційних проблем. Масло замінити - $20-40, шини - від $150 за одну плюс кошт заміни. Легкий tune-up - від $150 десь. Ціни приблизні. Бензин шалений зараз, аж плакати хочеться. Скільки кошт бензину буде - залежить від автівки і скільки їздите. Я здуру першу машину купила таку, що стільки бензину жрала, що був жах. Страховка залежить від марки, року та від того, чи може підтвердити безаварійний досвід (це досить важко зарахувати). Запросто $1500-2000 за рік, якщо не більше, так важко сказати. Здається є на ICBC.com калькулятор приблизний. Або можна підійти до будь-якого брокера ( Autoplan) та запитати. Можна страховку платити щомісячно, там відсоток невисокий.
-
Дивіться на надійні марки, дешеві в обслуговуванні - такі як Toyota, Honda.
-
Всем добрый вечер Кто подавал на помощь 3000$ там нужно на каждого члена семьи отдельно ? Просто когда я заполнил на себя то мне автоматически предложили на жену и ребенка. Теперь вот сижу и думаю а нужно ли еще раз на жену заполнить?
Спасибо большое за ответ :)
-
Насколько я знаю, только в БК. Точно не по всей Канаде.
-
Подскажите пожалуйста кто уже оформил возврат за медицинский тест? Как вы это делали?
-
А якщо я працюю, та отримаю мінімальну заплатью . Можу також подавати на цю допомогу?
-
Добре, дякую ❤️
-
Привіт друзі, підкажіть нам- плануючим, які переваги їхати в вашу провінцію починати нове життя? Доступність житла, можливість найти роботу, допомога організацій або уряду, доступність отримання ПР, школи і тп. Типу: чого я маю обрати саме цю провінцію?! (Я розумію всі мають своє бачення та ситуацію)
-
Магниобу я бы никому вообще не советовал , считаю Альберта очень хорошее места и если не Британская Колумбия то только туда
-
Прилично дешевле и налоги меньше всего лишь 20 процентов а тут я плачу 31) и бензин дешевле почти на доллар