UA Украинцы Ванкувера
-
Меня тоже интересует. Напишите пжл в ЛС
-
t.me/FlyConcierge Я брал через этих девочек в группе , только пишите администраторам в личные сообщения так как в группе есть шарлатаны выдают себя за них
-
Спасибо!
-
Я думою, мені може бути достатньо декілька фраз і обличча клієнта щоб зрозуміти що йому потрібно . Чи це обов’язкова умова у власників салону? Хочу офіційно працювати.
-
Снежана, сделайте резюме и фото ваших работ. Пройдитесб по салонам, где вы живёте. Здесь большинство мастеров иранки, китайки, которые делают "шубу" а не ресницы. Все русскоязычные, которые тут давно живут очень ждут наших мастеров, которые умеют делать красивые реснички. Английский не проблема. Удачи вам!))
-
Щиро дякую за відповідь , думаю я ще навчу їх як треба робити )))
-
Відгукніться, будь ласка, чи є хто на інсуліні? Можливо хто знає чи продають в Канаді Актрапід і Лантус, та як тут з дітьми діабетиками, чула що інсулін не безкоштовно, як в Україні
-
В разных районах есть в зависимости где люди живут
-
Це ж короткої і пролонгованої дії, мають бути аналоги точно!
-
Але Lantus точно в них є, коштує десь 80 доларів, правда я особисто не знаю. Чисто з research знаю))
-
Дякую! На жаль,чомусь дуже мало інформації щодо цього , не має в кого спитати, хочеться почути когось хто має таку ж проблему.
-
По поводу домашнего интернета от Telus обращайтесь в личку делаем скидки для Украинцев на домашний интернет и сотовую связь , так же чем больше людей в семье тем больше скидка, так же скидки на связь Кудо сейчас хорошие тарифы , при переходе с другой связи на Телус дает подарок 200 бонусных долларов так же при подключении домашнего интернета дают 200 долларов бонусных и можно пользоваться 3 месяца бесплатно интернетом , кому интересно пишите
-
Возможно среди нас есть врачи , которые могли бы как то консультировать и помогать в вопросах медицины
-
И мне 😅
-
www.icbc.com/vehicle-registration/buy-vehicle/Pages/Importing-a-vehicle-into-B-C.aspx
-
tc.canada.ca/en/road-transportation/importing-vehicle/importing-vehicle-countries-other-united-states-mexico
-
Сперш почитайте)
-
Сніжана, в салонах наших майстрів беруть на роботу, тому що руки з правильного місця! Але треба мова хоча б початковий рівень. Я особисто хочу свого майстра тут по нарощуванню Вій знайти. Тому, багато наших дівчат працюють «на дому» без знання мови з укр/рос мовними клієнтами. А паралельно ходять на курси в ЛІНК мову вчать. Коли будете у Великому Ванкувері напишіть мені, запишусь до Вас на прийом)