Финансы в Канаде
-
ШУКАЮ ВАЙНЯТИ Хто тут шукає додатковий заробіток, не виходячи з власного дому? Мій офіс (Coldwell Banker Real Estate) шукає агентів, які можуть працювати вдома та онлайн. Якщо ви або хтось із ваших знайомих бажаєте заробляти додаткові 800 доларів на тиждень, щоб поповнити ваш поточний рахунок дохід, напишіть мені. Оплачується щотижня. Досвід не потрібен, навчання проводиться. У наш час, що б ан додаткові $800 щотижня для вашої родини протягом цього сезону? «ЯК» почати роботу. - Є тимчасові та постійні вакансії
-
@vohGei7r
-
а чтоб была такая статистика. у них просто по всему сроки поехали. для того же упомянутого вами CEC, время процессинга уже 20+ месяцев по их официальной статистике www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Обычно подъёмники работают до -25.
-
Одеваться надо нормально.
-
Добрый вечер, есть такой вопрос, имеется кредитная карта CIBC Dividend Platinum Visa Card, согласно условиям, у этой карты есть бенефит под названием Auto Rental Insurance. Я хочу взять в аренду машину на 1 день в Enterprise, возможно они попросят страховку у них купить, могу ли я отказаться и воспользоваться своим бенефитом кредитной карты? Нужно ли как-то дополнительно оформлять эту страховку через CIBC или достаточно просто оплатить аренду кредиткой? Заранее благодарю
-