Финансы в Канаде
-
ого ну это как плыть на парусном фрегате после скоростного моторного катера
-
И коляску, и коробку памперсов, и палатки, и велосипед детский 🤣🤣🤣🤣
-
да, она вообще как кирпич ну для врум-врум у нас миникупер есть, так что не страдаю за скоростью
-
у меня 2 детей просто и пет фри так как решили что имея детей более чем 1 уже и без животных не скучно
-
доречі про врум врум рекомендую не робити врум врум на світлофорах з 0 до 100 тапок на повну бо 2 зонний маховик кабзда прийде дуже швидко і то дорого заміна
-
- воно на гарантії виробника все ще
- мені здається що в канаді любителі стартувати зі світлофора дуже швидко перенавчаються це робити, отримавши пару тікетів :) Але порада слушна, дякую) я мала на увазі швидше не «тапок в пол», а загальну динаміку, купер дуже щустрий
-
на мою Q3 наприклад то 500 баксів запчастина + за роботу в Україні від 300 баксів стартує ціна бо заміна потребує зняти коробку передач поставити маховик новий а потім коробку намісце встановить
-
Вообще, мне кажется, если машина не в лизе и не напрокат, то врум-врум не надо. Беречь надо любую машинку
-
взагалі то порада від майстрів по коробках та двигунах але ціна питання для любителів така без врум врум маховик ходить 120к км коробка до 200к км це на ауди 7 ступ мокра
-
та сама автівка але робити врум врум постійно = маховик ляже за 20к-40к км коробка ляже якщо не замінити маховика як тільки він ляже і їздити ще хоч 10к км
-
тобто можна собі не відмовляти в задоволенні але готувати після 20-30к км замінити маховик а то 500-700 запчастина + робота 300+ в Канаді мабуть робота дорожче рази в 3 тож буде 700 запчастина + 1000 робота = 2000 баксів
-
а якщо берегти то можна брати спокійно минивен та їздити 50-60 без різких розгонів спокійно ще й на пальному заощаджувати
-
Не подняли. В семье я работаю, а лимиты поднимают ей чаще. 🤷 Пользуемся кредитками оба. Black box какой-то