Ukrainian Vancouver
-
Ну она и пишет про май 2024,а выплата до марта 2024
-
Я не учла, что Вы пишете про май 2024. Попробуйте ещё обидеться!
-
А откуда такая уверенность про ворк-пермит? Откуда информация? Из фб?
-
Это было мне адресовано ?
-
То есть срок валидности письма? Я первый раз эту версию слышу и это первая версия, которой я верю
-
Доброго дня,хтось може проінформувати стосовно карти мсп? Намагався оформити онлайн не виходе.
-
Після ведення своїх данних,перекинуло на сторінку с пітвердженням,і наступні кроки не грузе,і так уже 3 дні,можливо ви знайте де можна підійти на пряму і поспілкуватись з ними?
-
А що саме викликає труднощі?
-
Да, это срок валидности письма, а не срок ворк пермита как многие думают.
-
Напряму ні, вони знаходяться на острові Вікторія. Зателефонуйте на гарячу лінію, там на сайті є телефон, я з ними так зв'язувалась Можливо ваша заявка не сформувалась і не зберігалась і потрібно буде знову податися
-
Підкажіть , будь-ласка номера хостів в Ванкувері, або є місце для однієї людини, звістно за гроші. Хоть на пару днів . може в когось є можливість
-
Чи я щось не правильно зрозуміла в цому сповіщенні?
-
Підкажіть будь ласка. Можливо ще хтось летить через Францію ближчими днями? Вам скасовували рейс?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи потрібний дозвіл від батька, щоб їхати в Канаду з дітьми тільки мамі?
-
Добрый день. Владельцы детей, подскажите, пожалуйста, что положить в ланчбокс в школу?
-
власники дітей ) звучить кумедно. Може з таким питанням краще звернутися до професіоналів, розвідників дітей? )
-
ну мені здавалося що маю, але вже не впевнений, після того як ви мені співчуваєте на мій жарт )
-
Якщо у вас нема почуття гумору, співчуваю
-
😂😂😂😂😂😂 ребенок не раб в 21 веке чтобы быть его владельцем
-
Я владелец ребенка 😂😂😂 Очень смешно 😂😂😂
16 Jan 2023, 06:08
10167/31514
about an hour ago