Ukrainian Vancouver
-
Короче ви подаєтесь, а вони вам кажуть підходите ви чи ні
-
Якої ніде немає, но вони про це знають :)
-
Безробітній або низький дохід, який не перевищує якусь там їхню шкалу
-
Знаю) в перший же день про це повідомили співробітники ) я просто людині пояснював
-
І в СІВС 2 роки безкоштовного обслуговування
-
Якщо вона не встигне на рейс в Канаді, їй нададуть безкоштовну заміну квитка на наступний рейс. В нас була такаж ситуація
-
Remote Job Virtual assistant and data entry available 20-25per hour, Flexible hours, Experience; not needed 1 week training immediately after accepting the job offer. Location: remote Anyone interested message me There are compensation attached to the bonuses.
-
Всем привет, скоро прилетаем в Ванкувер. не подскажете какая ситуация по медиа в ванкувере? Нужны видеографы? Реклама/клипы
-
Вітаю😇 Не можете знайти свого майстра манікюру? Не подобається як роблять в місцевих салонах, а в Топ-майстрів все зайнято? Тоді запрошую до мене🤗 Мене звати Каріна, я лише розпочинаю рухатися у сфері майстра манікюру. Шукаю модельок, які готові реалізувати власні ідеї за досить приємною ціною (30$) 📍Vancouver | Burnaby (Grange St.) Звертайтеся в особисті повідомлення, або за номером +17788141083
-
Крейгліст постій якийсь непотріб, пише одне, по факту інше. Принаймні у нас досвід з ним був дуже плачевний
-
Тільки маркет плейс
-
добрий вечір, може хтось порадити дешеві інтернет магазини в Канаді?
-
Я роблю бабусі онлайн зараз,вказано ,що буде через 10 робочих днів . Я просто сказала за онлайн можливість людині ,а там хай сама вирішує ,що краще 🤷♀️
-
Доброго вечора, шукаю роботу на прибирання приватних будинків чи офісів. Район Burnaby, Richmond.
-
Здам Кімнату для однієї людини в центрі річмонда деталі в приват.
-
Це як пощастить ) може так, може ні. Нам казали, що в аєропорту неможливо не помітити волонтерів. Ми не помітили. Вийшли з літака, на видачі ворк-перміт лише англомовні, але проблем не було. На виході теж нікого не бачила. Це була п’ятниця час десь перша дня. І на досвіді,ми буди настільки стомлені, що розраховувати на житло і тут нікого, а я з малою дитиною , це був би треш. Спробуйте знайти на фейсбук когось, хто прийме на перший час. Може з церковної общини. Бо з дітьми це великий ризик 🤷♀️