Ukrainian Vancouver
-
Я роблю бабусі онлайн зараз,вказано ,що буде через 10 робочих днів . Я просто сказала за онлайн можливість людині ,а там хай сама вирішує ,що краще 🤷♀️
-
Доброго вечора, шукаю роботу на прибирання приватних будинків чи офісів. Район Burnaby, Richmond.
-
Здам Кімнату для однієї людини в центрі річмонда деталі в приват.
-
Це як пощастить ) може так, може ні. Нам казали, що в аєропорту неможливо не помітити волонтерів. Ми не помітили. Вийшли з літака, на видачі ворк-перміт лише англомовні, але проблем не було. На виході теж нікого не бачила. Це була п’ятниця час десь перша дня. І на досвіді,ми буди настільки стомлені, що розраховувати на житло і тут нікого, а я з малою дитиною , це був би треш. Спробуйте знайти на фейсбук когось, хто прийме на перший час. Може з церковної общини. Бо з дітьми це великий ризик 🤷♀️
-
Моїй мамі прийшов за 4 дні ,тож все індивідуально гадаю
-
Админ,если нельзя удали пожалуйста. ДЕВОЧКИ ВСЕМ ПРИВЕТ!!! Я начинающий мастер маникюра, недавно закончила курс по маникюру и наращиванию ногтей.Сейчас ищу моделей для отработки навыков,цена чисто символическая за материал 20$(маникюр+гель лак),локация Ленгли.для желающих оставляю свои контакты 0965880973, WhatsApp, Telegram, Viber.+1236 838 5245.
-
Доброго вечора усім Знаю наразі дуже актуальна тема еміграції тому я б хотіла порадити фахівця з великої букви , яка мені допомогла з таким тяжким і кропотливим шляхом до власника статусу канадського громадянина , з крісла мені купу нерівів та часу і знаю що може стати корисною і для вас Маргарита кваліфікованій спеціаліст з багатим досвідом і практикою фахівець
-
Доброго здоров‘я. Поділіться посиланням спільнот у Гамільтоні.Дякую.
-
Амазон 😂😅
-
SOS 🔥🔥🔥Подскажите, пожалуйста, если ли кто-то в чате из отеля Рамвда Ричмонд или ближний район, у ребёнка гонит температуру, наверное ангина, наши лекарства и градусник в чемодане, багаж аотерялс🙈😢нужен градусник на сейчас и совет, что мы можем сделать в это время суток? 🙏🙏🙏
-
поки вам не відписалися місцеві, не сильно важливо, яка температура в дитини, відпоюйте по пару ковтків часто, типу раз на 5 - 7 хв, дайте смоктати льодяник, це дозволить поліпшити біль в горлі і попередити ацетон. Якщо не знайдете ібупрофен або панадол - охолоджуйте фізично, але тільки тоді, коли дитину перестане трусити.
-
Ибупрофен даю уже сутки, сразу как болеутоляющее, теперь ещё и как жаропонижающее... Из леденцов в ручной клади ничего, только есть тонзилотрен и лизобакт, говорит после них не легче
-
А, ну тоді можна чередувати нурофен і зранку купити парацетамол. Типу кожні 4 години по черзі давати.