Ukrainian Vancouver
-
Для отримання sin number треба мати канадський номер телефону?
-
Добрый день, прошу прощение но вижу Вы довольно осведомлены с правилами программы КУАЕТ. у вас возможно есть информация. Ситуация: человек имеет 2 гражданства украинский и второй это по которым можно въехать в Канаду с еТА. Можно ли въехать через еТА с вторым гражданством и ждать ответ КУАЕТ ПО Украинскому паспорту уже сидя в Канаде? Как потом получать Open Workpermit? Спасибо
-
恋, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Зависит от того, сколько людей в очереди. Сам процесс когда ваша очередь - 15-20 минут
-
Как ребенок себя чувствует? На такой случай, есть здесь магазины которые круглосуточно работают - Shoppers или Real Canadian Superstore. По карте надо смотреть какой из них ближе. Но сейчас уже минут через 15 обычные будут открываться. Если ребенку легче не стало - идите или в walk-in, или в больницу в emergency (с вами рядом Richmond Hospital).
-
Доброго ранку. Кто установлював сим карту Fido? Купили їх сімку, ціна 45 доларів-20 гіг. Сказали рахунок буде приходити на почту. Прийшов 108 доларів. 45 платіж, 10 ціна сімки, 53 інсталяція. Так завжди коштує? Бо суму інсталяції не озвучували, тим більш її не було. Купили е-сим, котрий не працює і ми поміняли на звичайну фізичну карту (за е-сім яка не працює платили в офісі), все зробили сами- установку карти, активацію і так далі. Просто питання. Це звичайна процедура з таким платежем, або іти питати за що ще 53 неозвучені долари? 🤷♀️
-
Спасибо всем, сидим сейчас в Emergency
-
Якщо ви не встигнете на рейс вам замінять квиток и полетите наступним рейсом . Волонтерка так казала в Торонто, бо можуть трапитися великі черги . 🤷🏼♀️
-
Доброго дня. Можливо, є будь які, контакти волонтерів у Ванкувері . Буду вдячна)
-
По вашій ситуації конкретно не скажу, але: - оформити ворк перміт вже знаходячись у Канаді можна - Канада нічого не має проти кількох громадянств - хоча може бути так, шо вони скажуть робити все по тому паспорту в якому є штамп в‘їзду, тут не понятно. Особисто я би не ризикувала - заявки куает доволі швидко розглядають зараз, тому мені здається було би спокійніше почекати
-
Волонтерів для чого саме?
-
Сама не колола, але ми ходили до Panel physician і вона з Білорусії, то прям аж візитку нам давала, щоб якшо шо писати в інсту їй і шо вона займається ботоксом ще й
-
Ми оформляли карту у бел перший раз і нам теж був дуже поганий сервіс, дали номери не з кодом Ванкувера, а з якогось села, інтернет і близько не був такий як обіцяли і теж не попередили про цей одноразови платіж, то я їй дзвонила і виносила мозги. Нам списали цей одноразовий платіж, бо це буй їхній пройоб. Але потім зе тстільки всякої фігня з ними було, шо ми перейшли на фрідом 🫠
-
Ми тільки 13.04 прилітаємо, щоб дізнатися про пільги, де можливо отримати проїзні і потім питання виникнуть)))