Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kakao Nuts
    wrote on last edited by
    Тут еще вопрос в том кого я имел ввиду когда сказал, что похожи на «наших» Я просто из Закарпатья
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kakao Nuts
    wrote on last edited by
    Гуанчжоу кстати не далеко от Тайваня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kakao Nuts
    wrote on last edited by
    Нет, конечно же с китайцами ) я же не настолько тупой чтобы не понять откуда эти люди, тем более когда мне сказали 😂 К примеру двое со мной в зал ходят и оба из Гуанчжоу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1149124231T Offline
    t1149124231T Offline
    Огороднік Анна
    wrote on last edited by
    Чи є тут серед наших масажисти? В центрі або околицях Ванкувера
    1 Reply Last reply
    0
  • t6156672494T Offline
    t6156672494T Offline
    Apple
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру. Украшения из бисера. Есть разные в наличии и под заказ за ассортиментом пишите +380679878434 Делая заказы Вы поддерживайте меня. Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Возможно это уже ассимилированные. Материковые китайцы это треш если в двух слова.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Дуже дивна думка! Не можу погодитись. Ніколи б не міг таке сказати. Ми жили шість місяців у Річмонді, тому я на них вдосталь надивився. Особливо бісила звична для них манера їсти, балакати, ікати, пердіти та розмовляти одночасно…..вони зробили гіганський стрибок у матеріальному розвитку за останні тридцять років, та ментально таки сильно запізнюються. Тут цікаво порівнювати китайців з японцями. Зовні спочату їх важко розрізнити, та ментально міжними не прірва - Гранд каньйон!
    1 Reply Last reply
    0
  • t988984958T Offline
    t988984958T Offline
    Katy
    wrote on last edited by
    А куда оно вам пришло? Если в приложении или сайте, то ответьте им там же.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я думаю, все зависит от круга общения. Абсолютно во всех национальностях есть те, кто нам ближе, и кто не очень. Уровень образования, окружение, возраст - все влияет. По роду работы я общаюсь постоянно, много, с разными нациями. В основном это наши предубеждения. Мы тоже все разные и не всем заходим. Традиционные канадцы с высшим образованием, из интеллигентных семей и в роли менеджеров сильно отличаются даже от провинции к провинции. Но когда ты не пытаешься ими манипулировать, врать или сторониться - абсолютно потрясающие люди со своими тем не менее предубеждениями и безусловно чувством юмора.
    1 Reply Last reply
    0
  • t505131926T Offline
    t505131926T Offline
    Мария Склярова
    wrote on last edited by
    Повністю погоджуюсь. До приїзду сюди - працювала з китайцями, культурою там і не пахне на жаль, тут також не особливо щось змінилось. Можу їх порівняти лише з німцями…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Шарки
    wrote on last edited by
    Cibc
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ще один момент, який особисто мене напружує - це національна кухня. Я любою ходити до китайських ресторанів. У них справді буває дуже смечно та оригінально. Та коли поряд сусіди- китайці кожного вечора починають готувати свою їдву- це жах! Особливо влітку, коли жарко, немає кондиціонера а вікна відчинити неможливо. Від сморіду здається мухи на льту падають. Цілком допускаю, що запах нашого борща для них має такий же еіект. Але!!!!!!! Це легеньки рожевенькі квіточки, у порівнянні з індійскою кухнею. То для мене взагалі за межею. Ми якось дивились квартиру у рент та за недорозумінням заїхали не в той квартал….Як зрозуміли де опинились, вирішили вже піти глянути квартиру, бо простотрозвернутись та поїхати було б не вічливо. Всередені квартири ми змогли пробути декілька хвилин. Там здається сморід карі та тієї жоачки в‘ївся у стіни і щоб його позбавитись, треба віддерати гіпсокартон зі стін
    1 Reply Last reply
    0
  • t5860588681T Offline
    t5860588681T Offline
    Таня
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Прошу заздалегідь вибачення. Я мама Марини Гуpko Моя єдина донечка отримала тяжку травму в аварії. 0піки тіла становлять 65%. Їй терміново потрібна пересадка шкіри, болісне та довге лікування. Також спеціальна дієта. Ми майже 3 місяці у лікарні. Виписати обіцяють лише через 3 -4 місяці, не раніше. Щодня Марині потрібно від 2 до 3 тис грн, і так кожен болісний день. Лікарі з оптимізмом мене заспокоюють, кажуть, що процес лікування та реабілітації не менше 4-5 місяців. А це не менше ніж 270 тис грн. Я як Мама, Прошу Вас, і благаю, допоможіть мені вилікувати мою улюблену та дорогу донечку. Стан Мариночки, лікарі кваліфікують як стабільний але все ще важкий, і я не можу допустити щоб вона не дай бог залишилася померла або була калікою. Для дiвчинки це горе. Благаю і прошу Вас. Допоможіть будь ласка врятувати Мариночку. У найближчі 3 доби,нам потрібно зібрати не менше 9000 грн, для підтримки її стану. Для допомоги у гривні. 💳 4030210210383114
    1 Reply Last reply
    0
  • t579605774T Offline
    t579605774T Offline
    Rina
    wrote on last edited by
    Доброго Дня Підскажить буль ласка Я подала заявку онлайн на медичне страхування (що б отримати карту ) Сьогодні по пошті я отримала листа Усі документи паспорт ,фото візи ,ворк перміт ,додавала . Я можливо десь не там де треба подала заявку ? Шо робити ? Надсилати знову усе ??🤦🏻‍♀️ Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t812376333T Offline
    t812376333T Offline
    Евгений Pakhar
    wrote on last edited by
    Сдается цокольный этаж в доме. New Westminster. 2 bedroom 1 bad. 2500$ Пишите в приват:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor Viktor
    wrote on last edited by
    Туда не отправляется А в личном кабинете нет такой функции
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Legit
    wrote on last edited by
    Hello I have a side job offer for you I'm wondering if you might be interested and it doesn't affect your main Job and you'll be getting $300 weekly  are you interested?
    1 Reply Last reply
    0
  • t370476819T Offline
    t370476819T Offline
    Savchenko Elena✌️
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Може хтось скинути як виглядає додаток compass card? Та і взагалі чи можна там змінити платіжну карту, щоб поповнювати карту? Бо перший раз купувала польською картою, сьогодні хотіла купити своє вже канадською дебітовою картою, але не проходить. А з польською все вийшло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina Hryhorenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Де можна купити пiльгову картку Compass для пiдлiтка у Рiчмондi?
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Это не приложение, а сайт. Можно сменить карту для оплаты.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags