Ukrainian Vancouver
-
Привіт всім✌🏻 кому бракує українського спілкування так як і мені, пишіть сходимо на каву☕️🇺🇦🫶🏻
-
560 W 14th Ave, Vancouver, BC V5Z 1P6
-
Добрий вечір,хто скільки чекав на кридитку в банку RBC?
-
Дуже дякую
-
Казали звісно за 7-10 робочих днів,але прийшла прямо на почту додому за 11 днів.
-
Кімната для бьюті послуг в Аренду В діючому салоні краси Можлива для як для довгострокової аренди так і для аренди поденно За деталями звертайтеся в особисті повідомлення
-
А також для всіх хто шукає для себе косметолога - буду рада бачити вас у своєму салоні для догляду за собою у затишному салоні з повним спектром косметологічних послуг
-
Привет всем, освободилось комна на норд Ванкувере, в шейр хаус если кому-то надо пишите в чат. Цена 1050 и все.
-
Привіт напиши мені будьласка
-
Привіт 👋 Підскажіть будь ласка чи я в аеропорту стійка допомоги українцям? А то я щось не можу знайти 🤔
-
Народ привет, кто подскажет приложения для перевода с канады в украину денег? Пишут про wise, но о таком способе даже не слышал, у кого есть варианты с мин комиссией.
-
Вітаю громадо🙏. Шукаю будь яку работу ( без знання англійської 🥺), поки живу у готелі, у районі Даунтаун, буду вдячна за відповідь і допомогу.
-
Вайз одна з найкращих платформ для цього, працюю з ним давно. Пишіть в приватні допоможу чим зможу 👍
-
Привіт 👋 Чи шукає хтось людину на підсилення або має вільну кімнату? Я ось тільки приїхав і хотілось уникнути airbnb. Мене звати Назар, мені 26. Я професійний електрик, англ володію вільно. Маю достатньо збережень щоб платити ренту вчасно перед тим як знайду роботу. Не маю шкідливих звичок, хоча люблю хороший алкоголь 😁 Буду вдячний за відгуки 🙏
-
там 0 ком пишут, убрали на время войны
-
Пейпал буде дорожче. Добре, пишіть 😌
-
Вроде с пейпалом разобрались, будем переводить, если не получиться, напишу) спс
-
Доброго ранку Підкажіть в якому банку краще відкривати рахунок, для фінансової допомоги і для користування кредитними коштами?
-
Вітаю мене звати Артур шукаю працю, маю досвід на будові можу робити все от прибирання до установки мою канадский досвід на демонтажу та в сборі меблів на будові, маю сертифікати на бум и сизер ліфтер плюс фол протекшин.
-
Весняні
16 Jan 2023, 06:08
10787/31399
about 3 hours ago