Ukrainian Vancouver
-
Если найдете, то и мне скиньте пожалуйста!🙂
-
As far as I know не тільки Принаймні vancouver aboriginal health society dental clinic у цьому списку зробило знижку (я не з річмонду)
-
Кому нужны ElfBar 5%, Heets - напишите в личные🫶
-
Слова з декількома значеннями входять у чат)
-
Привіт дорогий народе незламної країни, скажіть будь ласка як відкрити візу в штати, чи є якийсь швидкий спосіб ? прошу звичайну відповідь, в мене там офіс минулої фірми потрібно просто взнати що можна зробити щоб їм було легше мене влаштувати, дякую. Слава Героям України !
-
простіше кажучи раніше працював на фірму з техасу з польщі тепер в канаді і думаю було б добре зробити релокейт в штати але хочеться зробити так щоб їм було найпростіше мене взяти на роботу і думаю про варіанти: 1. зробити туристичну візу на польський паспорт і потім просити про ворк перміт чи простіше якось через український паспорт по Ю2Ю але я ж не біженець
-
Вам віза для того, щоб їздити в Штати на відрядження чи працювати? Якщо так, то це не «проста» візітерська віза, а робоча. Там зовсім інший пакет документів. Мені таку візу колись моя фірма робила, коли я була на work permit і треба мені будо їздити до Штатів у відрядження.
-
Для вашого працевлаштування в Штатах звичайна туристична віза ніякої переваги мати не буде. За нею буде проблематично навіть на інтерв‘ю їхати, бо за туристичною візою ви можете їздити лише на відпочинок, а не на пошук роботи. Для роботи вам треба робоча віза - на неї подає заявку працедавець. Ми тут спільнота Канадського Ванкуверу, не штатівського. Тому щодо U4U вам маловірогідно хто порадить. Я чула, що за тією програмою зараз швидше отримують дозвіл на роботу - раніше треба було довго чекати.
-
Привіт всім Підкажіть, будь ласка, де в Maple Ridge можна купити теплий халат ( махровий, довгий)??
-
Звісно, дякую за відповідь, цікаво була ваша думка всім хорошого дня !
-
Все привет. Ищу комнату/студию. Может кто владеет информацией или ищет соседку. Всем спасибо 🤗
-
Привіт всім, мене звати Наталя. Я з чоловіком на вихідних переїхала до Deep Cove. Тож ми тут новеньки) Ми вдвох займаємося фотографією і відео, ну і плюс чоловік ще працює в сфері веб-розробки) Хто живе в цьому районі, давайте знайомитися) Шукаємо нових друзів, з якими можна спільно займатися спортом, ходити на прогулянки, грати в настолки, спілкуватися на теми, які торкають серденько і добре проводити час) Пишіть в особисті)) 😊
-
Привіт, погортайте декілька оголошень догори, там є 2 оголошення, що дівчата шукають в окрему кімнату сосідку)))
-
Привіт, погортайте декілька оголошень догори, там є 2 оголошення, що дівчата шукають в окрему кімнату сусідку)))