Ukrainian Vancouver
-
Не треба SIN для симкартки...
-
Ні, не обов’язково Напишу в пп
-
НАЙМ НА НАЙМ НА НАЙМ!!!!!! Привіт! Зараз я працюю вдома в Humana Inc. Наразі ми шукаємо кількох чоловіків і жінок, які приєднаються до нашої команди! 5 днів на тиждень (вихідні вихідні) початкова плата становить 20 доларів США за годину щотижня! Ми шукаємо негайну роботу. Не соромтеся згадувати назви штатів для інформації. Зверніть увагу, що це чудова допоміжна робота. Чудові години для батьків, яким потрібно відпочити заради занять для дітей!
-
Здравствуйте,ищу жилье до 2000 для семьи
-
Он вообще максимально странный, особенно , если вам 39. Мы пытались забронировать квартиру на месяц, мне 22 и не пускало и комнату с моего не пускало, с аккаунта парня, ему 25 комнату забронировали, в поддержку тоже писали с доводами, что мы месяц танцевать там не будем, ответ такте правила, они ничего не могут сделать
-
Меня попросили, я и выложил😄
-
Там раньше 5 студенток жило. Сейчас лендлорд хочет поселить туда одну семью😄
-
Дуже співчуваю сім'ї, яка там опиниться. В мене друзі, теж сім'я новоприбулих українців, щойно зняли бейсмент (2bedroom 1bathroom) у новому домі (4 роки). Там усе нове. І навіть queen size ліжка у спальнях є, обідній стіл зі стільцями, та навіть деякий посуд. Теж $2500, усе включене, навіть інтернет.
-
Это круто! Рад что нашим удается найти достойное жилье!:) Просто нынче свои прихоти отходят на второй план. Так как на осмотр жилья очереди, а лендлорд выбирает того кто понадежнее… Нам тоже выбирать не приходилось, без работы и гарантов а еще и с котом. Очень сложно с вариантами:)