Ukrainian Vancouver
-
Ні, тіки на місяць в чартрі брав
-
Ох якби так , 35 баксів мінімум приготуйте
-
За 20 гб
-
Всем привіт, скажіть будь ласка у кого є така інфа, чи є якась можливість для українців отримати PR в британській колумбії?
-
Просто бути українцем недостатньо, за більш детальною інформацією погугліть експрес ентрі та провінційні програми БК
-
Який расизм?😂
-
А якже індуси
-
ВС та Онтаріо мають найтяжчі еміграційні програми. Нажаль у переважної більшості тих наших співвітчизників, хто обрав одну з цих провінцій для старту, отримати PR не зможуть. Хоча, всі люди різні. Якщо ви двадцятирічний лауреат Нобелевської премії з вільною мовою та привезли з собою мільйон або два, можна не хвилюватись
-
Канада багатонаціональна країна . Будь яке моноетнічне гетто то погано. Там зупиняється прогрес та будується частина батьківщини. Люди привозять з собою не тільки гарні риси своєї країни народження.
-
Я вважаю коли іммігруєш до іншої країни, то надо везти с собою тільки найкраще. Лайна тут і місцевого можна знайти. Але як тут було сказано, інколи іммігранти хочуть як вдома, не розуміючи що вдома мабуть не так все гаразд тому що вони саме так і поводилися.
-
Приветствую Скажите пожалуйста если семья летит в Ванкувер и у них нет знакомых или друзей канадское правительство предоставляет жильё? Спасибо
-
В аеропорту є центр допомоги українцям, зверніться туди
-
Тимчасово можуть допомогти з готелем.
-
Саме тому не варто селитись в місцях, де чисельність представників однієї нації ( будь якої окрім саме канадців) перевищує 50%. Я намагався керуватись цим принципом, коли дивився житло і всим це рекомендую. Є ресурси де можна знайти цю інформацію
-
Підкажіть , будь ласка , де у Ванкувері можна купити ноутбук б/ у, наш поломався
-
Facebook marketplace, дуже багато обьяв від людей, пішите, домовляйтеся
-
Дякую
-
Адміни/модератори, можна спитати чому я не можу додати пост нагадування про онлайн тренінг сесію з користування громадським транспортом Ванкувера із посиланням на сторінку реєстрації?? Я пробував двічі. Кожного разу пост видаляється автоматично через пару секунд.
-
А на какой период не подскажите?
-
До 2-х тижнів. Якщо є змога вирішить питання з accommodation до моменту прибуття. Бо політ не самий легкий, не вистачить ресурсу ще й шукати житло на місці.
16 Jan 2023, 06:08
1121/31396
about an hour ago