Ukrainian Vancouver
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, 3000$ допомоги - це допомога від міністерства, чи від окремої організації?
-
Ок, дуже дякую
-
🚗Хто обмінював водійське посвідчення українське на канадське в Манітобі чи в іншому штаті, а потім обмінював його на нове? Чи можливий такий варіант ще десь зараз? Шукаю чи можна ще якось отримати швидше водійське посвідчення, не чекаючи 3 тижні. Буду вдячний за відповідь. Дякую☺️
-
Доброго вечора дівчата та хлопці.Я новенька у вашій групі.Хотіла б почути відгуки про роботи на складах .Як що хтось там працює,скажіть будь ласка чи є можливість знайти роботу жінці без доброї розмовної англійської.Усі оголошення з мовою потребують працівників.Щиро дякую.Шукаю Vancouver та навколо.
-
Доброго дня підскажіть, якщо не пройти медогляду за 90 днів, тоді work permit буде анульовано і не буде можливості працювати? Будв вдячна за відповідь!!!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто з чоловіків перетинав кордон при наявності у дружити 2-ої групи інвалідності? Чи пропускають і які особливі документи, типу акту підтвердження факту догляду тощо, треба мати?
-
Нам так пояснювали
-
Після 90 днів
-
Якшо ви його не пройдете ви будете нелегалом
-
Вас депортувати мають по ідеї, тому що: медичний огляд - це умова отримання візи
-
Скорее всего будет сначала после 90 дней предупреждение. Я сделала медикал буквально через 2 недели после приезда, но lifelabs потеряла мои анализы, к врачу они не дошли, мне никто ничего не сказал, соотв заключение не отправили, и мне после 90 дней приходит письмо, что вы не сделали медикал, сделайте в течении 60 дней, мужа то все дошло сразу как положено, у меня были долгие разборки с клиникой, но в итоге они все отправили)
-
Дорогі дівчатка та жінки в групі, я нарощую вії і зараз шукаю моделей для профілю. Ціна лише 50$ (замість 100$). Об‘єму класики. Прикріплю фото своїх попередніх робіт ❤️
-
Дукую за відповідь😊
-
Дякую, я в Ванкувері тільки 3 тиждні, отримала сьогодні поштою медичну страховку, запитую бо потрібно поїхати на місяць в Європу, хочу розуміти як краще зробити, дякую за відповідь😊
-
Дякую за відповідь! Колись читала що потрібен ще якийсь акт з міськ/сіль ради. Тепер не потрібно?