Ukrainian Vancouver
-
Я даже заинтересованно погуглила. Нашла намёк у Northfolк college, ну это такое себе заведение, не универ. Порыла SFU ибо такого не слышали. Может какой-то scholarship но оплата как для местных... это прям интересно. Не все учебные заведения подходят для будущей иммиграции, может они идут на такие жертвы. Нужно вообще понимать для чего идти учиться и какое после этого будущее. Ибо пиар по учёбе тот ещё квест. Я его проходила, точно знаю, о чем говорю. До конца года студентам конечно разрешили работать Full time, а смысл? Учёба тут не как у нас, экзамен не прикупить. В целом, если на перспективу, лучше поработать, пиар, потом учиться. Этот план надёжнее.
-
В мене знайома з України навчається в сфу, ми минулого літа саме їй шукали куди вступити. Яка ситуація зараз я не знаю. Но ті коледжі і універи шо я назвав точно приймали і тоді теж ніде не писали у себе на сайтах, треба було дзвонити і їздити до них щоб все дізнатись. Там була якась рекомендація від уряду бісі щоб українцям давали доместік фіс без піару.
-
добрий день, може хтось знає весільні агенції чи юристів, які допомагають із укладенням шлюбу у Ванкувері?
-
поздравляю меня с успешным выводом денег инвестиционная компания skyglobaltrades лучшее место для инвестиций 🎊🎊
-
Юрист потрібен для розлучення, не для шлюбу (соррі, не стрималася😂) Шлюб в Британській Колумбіі укладає wedding officiator. В них прив‘язка до районів - тобто залежно від місця укладення шлюбу є кілька officiators що працюють в тому районі. Подивіться в Google “wedding officiator” + назва району де плануєте укладати шлюб. Якщо треба організувати весілля, то можна найняти wedding planner. Або самім спланувати.