Ukrainian Vancouver
-
Добрий день! Ми з чоловіком і маленькою кішкою та двоє наших друзів шукаємо житло з 16 грудня. Бажано окрема квартира чи будинок з 2+ спальними кімнатами. Ванкувер та все що поряд. ⏳Строк- місяць і більше. 💸Бюджет до 3500 Cad$. Можливо хтось виїзжає або має контакти куди звернутися 🙏
-
Покидати аєропорт я не збираюсь , там навіть термінал міняти не потрібно
-
Дякую)
-
Шановні адміни. Можна вас спитати чому я не можу додати пост нагадування про онлайн тренінг сесію з користування громадським транспортом Ванкувера із посиланням на сторінку реєстрації?? Я пробував двічі. Кожного разу пост видаляється автоматично через пару секунд.
-
Дякую
-
Дивлячись які курси. Якщо LINC - буде досить інформативно та корисно адже формуються групи за рівнем знань, та викладачі мають программу розраховану для інтеграціі в Канадське суспільство
-
англійскоі не буває забагато)
-
Звичайно, тому я і не зовсім розумію чому більшість людей йдуть до Ванкуверу та Торронто. Набагато простіше та дешевше обрати такі провінції як Манітоба, Саскачеван, Нью Браунсвік, Альберта.
-
Так і є! Можна поїхати туди де адаптація пройде легше, де реально отримати PR а потім з ним вже жити де забажається. А можна відразу рвонути у Торонто чи Ванкувер, витрати заощядження всього життя за пару неділь, потім три роки впахувати на трьох роботах, щоб сплачувати за клопову конуру у індійському гетто. Таки подолати всі ці труднощі, відчути хоч якусь стабільність наприкінці трирічного терміну , коли вже треба їхати назад….. Кожен має право вибору
-
Мені здається що тут справа в попялярності цих двох міст(Вункувер і Торронто) наші спів вітчізники про інші навіть и не чули тому і їдуть в ті місця які на слуху. Такий самий приклад стосовно США. Всі в основному їдуть до Нью Йорку або LA