Ukrainian Vancouver
-
Кто вас так напугал, Многие люди очень хорошую мебель отдают или продают недорогой потомучто или уезжают срочно и нет времени заниматься , или переезжают в меньшее место , или просто не хотят нет времени заниматься продажей , организацией … и тд Им проще отдать за 5 мин чем 2-3 недели ждать что-то кто-то приедет заберёт особенно если диван или стол большой или кровать ? Вам решать конечно К тому же на фото все видно , и при встрече точно - приехали не понравилось спасибо досвидания и все :) Или идите в магазин покупаете дороже намного…
-
👍дякую
-
Наймання!!! Нам потрібні серйозні віртуальні працівники/онлайн-рекламодавці, які б допомогли мені впоратися з деякими важливими оголошеннями/розміщеннями на ринку Facebook, незалежно від того, маєте ви досвід чи ні. Будь ласка, вкажіть, якщо ви зацікавлені, надіславши МЕНЕ ЦІКАВИТЬСЯ ОТРИМАННЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ. INDICATE BY SENDING I'M INTERESTED FOR MORE INFORMATION.
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Пропонуємо індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. - інтерактивна шахова дошка - вирішення логічних задач - цікаві заняття - індивідуальний підхід до кожного учня Ваша дитина з користю проведе час!🕊️ 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок (Viber Telegram Wats up) +380665512373🧾Павло
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, чи існує якась программа для навчання дорослих по программі CUET. Саме вища освіта ( щоб отримати 2-гу освіту в Канаді) . Або ж ціни та умови як для звичайних іноземців ? Можливо хтось дізнавався ?
-
Ні по cuaet , ні для громодян ..В Канаді немає безкоштовної вищої освіти , ціни десь 50-200 тисяч ( залежно від професії).
-
Дякую
-
BCIT пропонує ціни за навчання як для канадців замість іноземних. Можливо інші вищі також пропонують кращі умови для українців, треба узнавати.
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Кому потрібна рефералка на 600 долларів від Door Dash (доставка їжі) - пишіть в приватні
-
Здається Кімната за 900 доларів зі всіма оплатами до центру Ванкувера 25 хвилин Двокімнатна квартира.
-
Навіщо людей лякати? Де ви такі ціни узяли?? Post-secondary навчання на більшості "звичайних" спеціальностей (я маю на увазі, не на доктора чи лоєра) коштує значно дешевше. Я маю на увазі тарифи для місцевих, які доречі багато вишів зараз надають для українців (навіть якщо вони це не оголошують).
-
переплутали з цінами в США, мабуть))