Ukrainian Vancouver
-
У Ванкувері нічого такого нема заради чого тут сидіти, об'єктивно.. зарплата така сама всюди, гори? Десь там далеко, з Альберти ближче. Океан? - холодний всеодно. Нема смислу сидіти тут щоб побачити китайців. Сенс життя у Канаді це дом/робота вони не відриваються всеодно.
-
Я повністю з Вами згоден відносно Манітоби. Сам починав звідти і важаю те єдино вірним для мене (!!!) рішенням. Та є у Вашому дрписі одна дуже суттєва помилка. Почати в ВС а «потім все одно Манітоба» не вийде! Це справді важливо і багато хто цей момент не розуміє. Спочатку треба отримати PR у лояльних до емігрантів провінціях, вже потім, якщо справді вже так кортить, ВС.
-
Тут не в цьому справа! По перше з вас просто відразу знімуть сто балів. По друге і це справді суттєво! Процедура отримання PR передбачає співбесіду віч на віч з провінційним міграційним офіцером ! Головна мета усієї співбесіди зрозуміти чи справді має людина намір жити у провінції. Офіцера цікавить де саме у Канаді ви вже побували, чи сподобалось вам там, чи є родичі, друзі, знайомі у інших поовінціях. Все в цьому руслі. Як би хто не відгукувався про канадських чиновників, вони зовсім не дурні і справу свою знають добре. Брехати точно не раджу
-
Я би дав всім не дивлячись. Нажаль ми всі тут у різній мірі гості. Тут працюють закони і правила, є система. Боротись з системою неможливо, вона сильніше а ви ще не знаєте всих правил гри. Тому треба намагатись зрозуміти як та система працює, щоб використати її там де ваші інтереси співпадуть. Чим скоріше новоприбулі це зрозуміють, тим більше шансіі на успіх
-
Дуже дякую за розгорнуту відповідь
-
Це дуже розповсюджений, приємний нам особисто міф! Його можуть підтримувати тільки ті, хто тут недавно і ще не розуміє суспільної ментальності. Якщо хтось з чиновників чи політиків вголос запропонує надати хоч якусь первагу у еміграційному процесі якійсь одній нації, тим більше якщо ця нація білі європейці, його кар‘єра закінчиться назавжди десь через годину. Навіть найменший натяк на будь який расизм - це приговор! Як на якійсь компанії треба буде обрати кого одного звільнити білого українця чи скажімо нігерійця, найбільш вірогідно звільнять білго! Тому що отримати звинувачення у расизмі ( навіть повністю абсурдне і безпідставне) то дуже великі проблеми