Ukrainian Vancouver
-
Доброго вечора, хто отримував возврат таксів в поштову скриньку, скільки часу ви чекали? Просто в мене пройшло вже майже 2 тижня
-
Дякую за відповідь !
-
посередником був FedEX
-
відправляв США->Україна через Meest. Все гарно доїхало, тільки довго. Близько 1.5 місяця чекали
-
Прошу
-
Подскажите, пожалуйста, MSP возврат средств отправила в конце февраля, до сих пор нет ответа, какие у Вас были сроки? Это ок?! Пришло только информационное письмо, что есть план и тд. Карточки тоже давно пришли уже.
-
Місяць чекала приблизно. Скоріше за все оброблюють ще.
-
На забастовці CRA. Тому оброблюють досить повільно. Для першого разу два тижні чекати - це абсолютно нормально.
-
дякую що заспокоїли
-
Все буде добре. Через тиждень навіть через direct deposit на банківський рахунок не приходить. Чек ще - довше.
-
просто сусідці прийшов через тиждень, от і я подумала що може щось не так
-
Якщо ви чекаєте на паперовий чек, то 2 тижня - це замало. Він прийде тижні через 3-4.
-
а біля віконця місце вільне?
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦$
-
І ще питання. Як шукати сімейного лікаря? Тобто де саме вони? В walk in? Чи в них приватні кабінети 🤷♀️ Дуже дякую
-
Добрий вечір) хтось відправляв посилку Німеччина- Канада? Через DHL? Чи є щось краще?
-
Дякую 🙂
-
Так, шукати самостійно. Писати чи телефонувати у клініки. Є проблема з вільними місцямт до лікарів, записують у лист очікування. Є сайт finddoctorbc, там можно обирати місто і шукати.
-
Bonjour comment allez vous j'espère que je vous dérange pas🥰🥰🥰
-
Кто тут спрашивал по поводу Нееts и cигapeт - я вообще искала где купить месяца три, даже попала на «привезу с Украины» и конечно ничего не получила. Недавно мне подруга дала магазин и я сегодня наконец-то получила свой заказ!😊 Так что если вам ещё нужно - напишите мне, поделюсь контактом
16 Jan 2023, 06:08
12825/31514
about an hour ago