Ukrainian Vancouver
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦$
-
Bonjour comment allez vous j'espère que je vous dérange pas🥰🥰🥰
-
Кто тут спрашивал по поводу Нееts и cигapeт - я вообще искала где купить месяца три, даже попала на «привезу с Украины» и конечно ничего не получила. Недавно мне подруга дала магазин и я сегодня наконец-то получила свой заказ!😊 Так что если вам ещё нужно - напишите мне, поделюсь контактом
-
Друзі, доброго дня. Хтось стикався з оформленням майнової довіреності у посольстві України в Канаді? Який порядок і процедура?
-
добрий вечір, може хтось влаштувався працювати в ресторан де потрібні посудомийниці або помічники кухарі? за будь-яку інформацію велике спасибі
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (600 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
-
Мені каву хто може прихопити?)