Ukrainian Vancouver
-
Тоже интересует . Я заплачу
-
Крик про допомогу 💔 Страшно - це бути беззахисним, голодним, хворим, безхатнім та не мати змоги сказати про це. Коли вам здається, що зробити репост, або задонатити 5 гривень чи то передати кг корму - це мало, ви помиляєтесь, це багато, це дуже багато, це рятує 🙏 Ми щиро вдячні кожному, хто поруч, хто пліч-о-пліч з нами, навіть незважаючи на відстань, та ми знову вимушені кричати про допомогу, адже купа боргів та повсякденних витрат. Попри тяжкий час ми продовжуємо, адже українці - це про незламність, сподіваюсь, що ви з нами. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам кормом або крупами/ліками/смаколиками/м’ясними виробами/відрами/ганчір’ям або бажаєте відправити посилку, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Якщо ви маєте можливість поширити, або підтримати нас фінансово: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю. PayPal: [email protected] В темні часи добрі люди світят яскравіше, го світити? Дякую ❤️🩹
-
Будьте обережні.Я перекинула 1000 гривень дівчині в Україну , яка також тут писала , що може привезти ліки з України. На жаль , ні ліків ні зв’язку з тією дівчиною .
-
Якщо ніде дівати гроші, то підтримайте наш Ванкуверський збір на дрони в Укрванчаті. Зараз збираємо на дрони. Також є запит на комплектуючі, який вже чекає, тож якби ми швиденько закрили збір, то могли б зайнятися наступним. Ми всі місцеві. Ви нас можете знати і бачити. Заодно долучайтеся до чату. Ми там багато чого разом робимо. І в настолочки збираємося і на пляжні вечірки і на хайки. Посилання на чат в мене в профілі, бо тут не можна, і вже в чаті є інформація про збір
-
Взагалі забудьте про стіки і ліки з України. Це тільки скам
-
А також можете приходити на наш вечір гумору 13 травня. Шукайте в інстаграмі ua_fun, або ж в укрванчаті
-
Додавайтеся, бо у нас адміни з Ванкуверу і ми знаємо про всі івенти і дружимо з купою крутих людей з Ванкуверу
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (600 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи або будь ласка, зв’яжіться зі мною за номером WhatsApp @+1 (209) 574‑7314