Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Перший час ніхто ті контракти не читає. Та і відчуття того, що ти банально поставив якусь карлючку на парірець і дійсно з тогт маєш серьйозні невідворотні зобов‘язання, воно приходить пізніше. Читав безліч дописів від новоприбулих, що поки не мають ні дитла, ні роботи, а вже щамкчені, що їм не продають нову машину у кредит. Наприклад, я особисто сітко розумію, що можу піти в салон Бентлі, підписати дві ганчірки та повзати заідти на новому авто. Питання тільки в тому, як я за нього буду платити. Салону на т плювати. А те, що і салон і банк точно отримають свої грощі - абсолютно безперечно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vito
    wrote on last edited by
    Думаю другий варіант кращий
    1 Reply Last reply
    0
  • t389684709T Offline
    t389684709T Offline
    David Gromov
    wrote on last edited by
    Дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    А хтось працює на заводі моторолла? Яка адреса в нього?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5077660913T Offline
    t5077660913T Offline
    Aleksandra Grycak
    wrote on last edited by
    Шукаємо хорошу няню котра хоче жити з сім’єю де прасєцює Праця в Меррітт 250км від Ванкувера
    1 Reply Last reply
    0
  • t1453678440T Offline
    t1453678440T Offline
    Alessya Bilous
    wrote on last edited by
    Краще купувати з гарантією в ділершипах. Хоча б на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gin
    wrote on last edited by
    Авжеш, але й коштує дорожче))) Я б і в ділерра взяв, але на гібриди якість не реальні черги зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Привіт, є хтось, хто купив собі пікап і може допомогти з перевезенням матраса?
    1 Reply Last reply
    0
  • t707860762T Offline
    t707860762T Offline
    ivasimmetria
    wrote on last edited by
    Доброго дня) у лютому приїжджаю у Ванкувер. Шукаю житло та роботу. Буду вдячна за допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5286405377T Offline
    t5286405377T Offline
    Yehor
    wrote on last edited by
    Всім привіт ! З першого січня буде доступним 1 bedroom basement unit. Своя ванна кімната / свій туалет. Інтернет та комунальні включені. Знаходиться на перетині Joyce/Kingsway. (Vancouver) Поруч є магазини, ресторани 7-10 хвилин пішки від скайтрену. Не потрібний кредит чек/працевлаштування. Контракт на 3,6,12 місяців із сек'юріті депозитом 500 доларів. Місячна вартість – 980 доларів. За адресою та відео юніту прошу звертатися до особистих повідомлень .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatolii Malik
    wrote on last edited by
    Всем хто в поисках работы то готов вам помочь. Работаю в Тойота центре и нам нужны сотрудник для мойки автомобилей. Обращайтесь ко мне Alex Bovtun (профиль в Facebook) - но если у есть английский язык выше среднего - критично важный критерий. Благодарю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5420618055T Offline
    t5420618055T Offline
    Ruslan Barlet
    wrote on last edited by
    Шукаємо разом із братом роботу в мувінгі. Нам по 23-22 роки, фізично витривалі із англійським у мене рівень А-2 у брата А-1 десь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    MSP, SIN, рахунок у банку, мобільний зв'язок. На MSP раджу подаватися перш за все. Останні три - у будь-якому порядку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana GV
    wrote on last edited by
    Якщо я не помиляюся, то без SIN неможливо відкрити рахунок у банку. Або це ми так починали. SIN->bank account->phone number-> MSP. Згодом вже зробили medical check up. Бо страхування є з першого дня. Якщо не буде критичної ситуації у перші два дні, то це не проблема отримати саме номер страхування не в першу чергу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1166050156T Offline
    t1166050156T Offline
    Anna Koreneva 🇺🇦
    wrote on last edited by
    SIM SIN MSP Bank account У вас попросять номер мобільного і при оформленні сін і при оформленні аккаунту в банку. У нас був такий порядок
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    То вірно, що MSP покриття діє з першого дня. Хоча подати анкету та отримати номер бажано якомога швидше. Якщо з вами щось трапиться, і ви підете до доктора чи потрапите до лікарні, а на MSP ще навіть не подавали, все буде набагато складніше, ніж якщо у вас вже є номер, навіть якщо ще нема картки. Що до вимоги надати SIN для відкриття банківського рахунку - то невірна інформація. Для відкриття рахунку достатньо українського (звісно ж закордонного) паспорту та OWP. Якщо у вас вимагають SIN, йдіть з того банку. Наприклад RBC відкриває українцям рахунки (chequing, savings) без SINа. Гарантовано. Перевірено. Мобільний номер для банківського рахунку теж не обов'язковий, якщо є номер знайомого, або ж лендлорда чи хоста. Потім, як отримаєте свій, зайдете у клієнт-банк та зміните. Але звісно ж мати мобільний зв'язок з перших днів дуже зручно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Це не зовсім так. То був ваш особистий випадок. Але в цілому банку не потрібен ваш SIN для відкриття рахунку. Дивіться мою відповідь Yana GV вище.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana GV
    wrote on last edited by
    Я не дуже пам’ятаю всіх подробиць. Перші тижні тут як у тумані були;) Тому я написала який був у нас алгоритм. Він теж був працюючий. Дякую вам за роз‘яснення!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1166050156T Offline
    t1166050156T Offline
    Anna Koreneva 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую, я з Вами сперечатися не буду, все це оформлюється максимум пару днів знаючи алгоритм. Людині і ви пояснили і я пояснила свій. Далі працює за вибраним, тим паче, що обидва алгоритми робочі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sky Line
    wrote on last edited by
    Оо вони дуже "швидко шукають " але може для вас і знайдуть
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.