Ukrainian Vancouver
-
Хто може відпродати антибіотик терміново
-
Добрий ранок! Скажіть будь ласка, хто має дітей шкільного віку що є з літніх таборів та яка вартість? Дякую
-
Шукаю дівчину/жінку румейтку. Квартира з гарними умовами в елітному будинку з басейном. Я без шкідливих звичок, не конфліктна)). Ціна 975 дол. Перекажіть тим хто шукає житло. Дякую.😘
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка чи можливо у Ванкувері по прильоту знайти безкоштовне житло на перші тиждень-два, чи є в аеропорту наші волонтери що допомагають? Чи може є якісь групи саме з волонтерами куди можна завчасно звернутись
-
Всім привіт! Шукаю імміграційного консультанта, лише по рекомендаціям від людей, які вже мають результат! Буду дуже вдячна🙏
-
Картку Compass ви зможете купити в автоматі біля будь-якої станції метро, або в London Drugs чи Shoppers (не впевнена чи в усіх локаціях). Ціни подивіться на сайті TransLink. Так як вам треба метро, то вам треба квитки або проїзні на дві зони. Якщо я правильно пам‘ятаю, то ви зараз можете купити проїзний на наступний місяць. Також ви можете кредиткою або дебетовою карткою платити, але так дорожче порівняно з Compass.
-
У аеропорті Ванкувера на 2 поверсі є стійка з дівчатами із організації Success, які розмовляють українською. Треба підійти по прильту і попросити допомоги з житлом на час пошуку постійного житла. Вас заоегеструють і нададуть готель безкоштовно на 2 тижні. Ще не чула, щоб відмовили.
-
Пишу в приват
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщенням нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (700 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих і старих. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи або будь ласка,