Ukrainian Vancouver
-
Просто multiple без entry. Или это одно и тоже?
-
Просто multiple без entry Или это одно и тоже?
-
у продажу стіл та стілець нові, продаємо через від'їзд 150$ Розмір столу 39.9D x 80W x 74.9H
-
Всем привет! Кто отправлял посылку с личными вещами из Польши в БК ? В Польше на почте ответа не знают. Из того, что я нагуглила, я поняла, что налог на посылку начинается уже с 20$🥲 А от суммы выше будет начисляться GST (5%) и PST (7-10%). Так же на почте просят выписать все содержимое чемодана + стоимость. Страшно оценивать все в 20$ , вдруг они его еще потеряют. Подскажите, так ли это про 20$ ?
-
Друзья, у кого-то было так при подаче на финпомощь на ребенка? - Error 1: The Information provided does not match our records, your application is not eligible and has not been submitted. Please refer to your IMM1442 and review the information you provided to ensure that it is accurate. Once verified please go back, update the information and resubmit your application with corrected information. If you feel the information you provided is accurate, please contact IRCC at 613-321-4243, Hours of operations 6:30 to 19:00PM EST
-
Там номер указан. Можете позвонить
-
Всім доброго дня. Мене звати Роман, мені 29 років. Ми з сім’єю приїхали у BC (а саме в Surrey)4 дні тому, зараз активно займаємось оформленням усіх потрібних документів, а також активно шукаємо роботу для мене( коротко про мене: останні 3,5 роки (Польща)працював на фірми по виготовленні пластикових вікон та дверей, також маю досвід 1 рік адміністратора в інтернеті клубі та досвід на будівництві. Швидко навчаюсь і стараюсь знаходити спільну мову з новим колективом. Маю велике бажання сумлінно працювати щоб комфортно проживати і цій країні). Якщо у когось є варіанти роботи, напишіть мені в приватні повідомлення. Також і дружина в пошуку додаткової роботи ( бо маємо 8 мічсячного сина) (знає Українську, Польську, Італійську та Англійську мову середнього рівня). Розлянемо усі варіанти (прибирання, няня,(зі своєю дитиною) Дякуємо.
-
Is there anyone here who is a dental student in ukraine and have to take the KROK1 exam?
-
Добрый день. Столкнулась с проблемой в поиске садика. Дочке 2,5 года. Во всех садах, в которые я обращалась, сейчас нет мест и у большинства даже waiting list закрыт, предлагают только на декабрь (когда дочке 3 года исполнится). Обращалась в YMCA, по их перечню садов со свободными местами - все занято; искала также по childcaremap. Мы в Порт Муди находимся. Может кто-то может еще что-то посоветовать?
-
Можу додати вас у групу українці в Surrey.
-
Можно его контакты
-
Нам допоміг імміграційний консультант Свят Лашкевич, він українець.
-
Можна мені також контакти, будь ласка
-
Можна теж контакти ?
-
Запрошуємо новоприбулих на загальноінформативну зустріч ! Питання пишіть на [email protected]