Ukrainian Vancouver
-
Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги (чоловіки також). Можете пройти у мене курси з даних спеціальностей (також онлайн). За деталями пишіть у приват. Торонто. По можливості пишіть в телеграм +380687879856.
-
Доброго дня. Можете пройти у мене курси з даних спеціальностей онлайн: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги. За деталями пишіть у приват.
-
Всім доброго ранку Якщо хтось зможе допомогти Прошу Хочаб репост
-
Привіт шукаю роботу для своєї мами. Має досвід у сфері прибирання. Буду дуже вдячна за будь яку інформацію)
-
Walk-in clinic. Подивіться на Google Maps найближчу до себе. Потім на їх сайті подивіться розклад та чи потрібен попередній запис.
-
Спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦Много готовых кейсов, подробности в лс
-
И я бы купил. Такой еще «привокзальный». Весь в масле. А масло такое, которое год не менялось…😋
-
Я беру у людей. Якщо брати через сайти то це 100% підробка і половина з них не відправляють. Ціни від 6 до 8 cad за пачку. Але просять від 5 блоків.
-
ПРАЦЯ ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Payroll Clark можуть бути частиною наших агентів з розміщення житла по всьому світу, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі, працюючи безпосередньо з дому. або зв’яжіться зі мною в WhatsApp @+1 (267) 866‑7129. для отримання додаткової інформації
-
Доброго, і мені будь-ласка можна контакти?
-
Хтось чув таке, що якщо ти оформлюєш ТОВ на себе як нерезидента в Канаді і наймаєш себе як директора, то через рік можна податися на PR, але саме цікаве, що не потрібно платити податки майже 5 років, доти не отримуєш канадський паспорт??
-
Я вже 2 консультації брала (Україна і Канада) інфо дуже різне😅🤷♀️