Ukrainian Vancouver
-
Продам інструменти для манікюру. Кому цікаво пишіть в лс.
-
Є місця в спонсора по програмі U4U
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
всем привет) я фотограф из Одессы 📸📸🌼 В Ванкувере у меня есть еще пару дат свободных в июне для сьемки. фотографирую по старым ценам ТОЛЬКО украинцев - 70 USD или 100 CAD час, 30-80 готовых фото в течении 2х недель. Пишите, буду рада познакомиться и продуктивно провести время вместе 🤗
-
Здравствуйте. Нужно. Можно адресс?
-
привет, как дела сегодня, извините за внимание, мы ищем людей на частичную и полную занятость, в основном с помощником, но также с работой на дому. Мы предлагаем как удаленно, так и в офисе. Это работа из дома, и зарплата выплачивается еженедельно. Если вас заинтересовала вакансия, пожалуйста, отправьте мне личное сообщение для получения дополнительной информации. Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы разбираетесь в компьютерах.
-
Ні, не вірно. Місячний проїзний завжди діє до кінця місяця. Якщо ви його купуєте/активуєте до 15-го числа, він буде дійсним до кінця поточного місяця. Якщо ж купуєте/активуєте після 15-го, то він почне діяти з 1-го числа наступного місяця, і буде дійсним до кінця наступного місяця. Тож купувати проїзний ближче до 15-го не має сенсу, бо платите за увесь місяць, а користуєтеся тільки півмісяця чи трошки більше. Проїзний на червень, якщо вирішили, купуйте зараз. Сьогодні тільки 2-ге. Майже увесь місяць ваш. Але ж хотів зауважити. Ви ж мабуть знаєте що таке stored value на Compass card, і що користуватися ним "у роздріб" у деяких випадках може бути вигідніше ніж купувати проїзний. Проїзний - не завжди дешевша опція. Залежить від того, скільки ви їздите громадським транспортом.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
Stored value - це саме те, що вам підказує Гугл, коли ви перекладаєте термін. "Збережена вартість" або "збережена сума". Тобто це - просто вільна сума грошей, яку ви завантажуєте на свою Compass-картку та використовуєте "у роздріб", по мірі того як їздите громадським транспортом. Наберіть у Гуглі "Translink pricing and fare zones" (нажаль пряме посилання дати не можу, бо так налаштований цей ТГ канал). Перше ж посилання у результатах пошуку дасть вам усю найдокладнішу інформацію.
-
Шукайте по групi за словом "Translink" - вище знайдете i вiдеоiнструкцiю i iншi пояснення. I враховуйте, що починаючи, наприклад, ïхати автобусом, потiм пересаджуєтесь на скайтрейн, а потiм ще автобусами i все це займає не бiльше 90 хв. - то це одна поïздка, вартiсть якоï буде з урахуванням того з якоï зони виïхали i в яку приïхали скайтрейном. У вихiднi днi, свята i пiсля якоïсь години вечора кожного дня - зони не рахуються, просто 2,50 за 90 хвилин пересування транспортом, незалежно вiд кiлькостi пересадок. Якщо ïхати лише автобусами, то зони не рахуються, тобто при посадцi платиш 2.50 (якщо картою compass, якщо монетами чи кредиткою - 3.10). Але не впевнений, як це буде, якщо приïхав автобусом з однiєï зони в iншу i одразу пересаджуєшся на iнший. Може тодi порахує що це вже iнша зона i цiна буде вище.