Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6137097555T Offline
    t6137097555T Offline
    Kendrick William $7
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t5966567895T Offline
    t5966567895T Offline
    Katya
    wrote on last edited by
    Дякую...та начебто порахувала що вигідно проїзний , так як до роботи в одну сторону спочатку автобус , потім метро дві зони , і потім знов два автобуси , і той ж самий маршрут додому )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Що таке stored value і де його взяти, підскажіть))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Stored value - це саме те, що вам підказує Гугл, коли ви перекладаєте термін. "Збережена вартість" або "збережена сума". Тобто це - просто вільна сума грошей, яку ви завантажуєте на свою Compass-картку та використовуєте "у роздріб", по мірі того як їздите громадським транспортом. Наберіть у Гуглі "Translink pricing and fare zones" (нажаль пряме посилання дати не можу, бо так налаштований цей ТГ канал). Перше ж посилання у результатах пошуку дасть вам усю найдокладнішу інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t313286095T Offline
    t313286095T Offline
    Stanv
    wrote on last edited by
    Шукайте по групi за словом "Translink" - вище знайдете i вiдеоiнструкцiю i iншi пояснення. I враховуйте, що починаючи, наприклад, ïхати автобусом, потiм пересаджуєтесь на скайтрейн, а потiм ще автобусами i все це займає не бiльше 90 хв. - то це одна поïздка, вартiсть якоï буде з урахуванням того з якоï зони виïхали i в яку приïхали скайтрейном. У вихiднi днi, свята i пiсля якоïсь години вечора кожного дня - зони не рахуються, просто 2,50 за 90 хвилин пересування транспортом, незалежно вiд кiлькостi пересадок. Якщо ïхати лише автобусами, то зони не рахуються, тобто при посадцi платиш 2.50 (якщо картою compass, якщо монетами чи кредиткою - 3.10). Але не впевнений, як це буде, якщо приïхав автобусом з однiєï зони в iншу i одразу пересаджуєшся на iнший. Може тодi порахує що це вже iнша зона i цiна буде вище.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Це пластикова картка , синього кольору? Це ви про неї говорите?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5966567895T Offline
    t5966567895T Offline
    Katya
    wrote on last edited by
    Дякую, подивлюся)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Ребят все желающие сегодня собираемся в 7:00 на sunset beach, организатор в канадской шляпе находится будем около полукруга металлического
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Уже забронировали
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Compass card - так, пластикова картка. Їх існує 2 види (не враховуючи спеціальні): блакитного кольору - для дорослих (старше 18-ти та молодше 65-ти), оранжевого кольору - пільгова - для підлітків (від 13-ти до 18-ти років) та людей похилого віку (65 і старше). Але Compass-картка сама по собі - не проїзний, а мультипродуктний "гаманець". На неї можна завантажувати різні проїзні продукти, а саме: stored value (вільна сума грошей для поїздок "у роздріб"), місячний або денний проїзний. Можна і декілька продуктів одночасно. Доречі, якщо будете користуватися місячним проїзним, все одно рекомендую завжди мати на картці певну суму на stored value. Це - на випадок, якщо ваш проїзний не на усі три зони, а вам колись довелося поїхати на більше зон, ніж покриває проїзний (тоді доплата автоматично візьметься зі stored value), або якщо у якийсь місяць забудете придбати проїзний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Так, вірно, але не цілком. По-перше, автобус - завжди одна зона, не має значення де ви пересідаєте на інший маршрут. По-друге, так, тризонна система не діє у вихідні, на державні свята, а також у будні після 18:30. По-третє, 90 хвилин - це між початком подорожі (першим прикладанням картки до терміналу на першому виду транспорту, на який сідаєте) та початком останньої поїздки/пересадки. Тобто, якщо ви скажімо заходите на станцію і прикладаєте картку до турнікету, коли від початку першої поїздки пройшло 89 хвилин, сідаєте на Скайтрейн додому на їдете на ньому ще 30 хвилин, а потім, виходячи, прикладаєте картку, щоб відкрити турнікет, і на той час пройшло вже 119 хвилин, це все одно буде вважатися 90-хвилинною поїздкою. Це варто розуміти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Нема проблем. Звертайтеся, питайте. Я працюю у Translink. Що знаю - розкажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5966567895T Offline
    t5966567895T Offline
    Katya
    wrote on last edited by
    Ще раз дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t4178497T Offline
    t4178497T Offline
    Yevgeniy Soboliev
    wrote on last edited by
    Порадьте будьласка імміграційного адвоката. Питання щодо PR.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    А скільки коштує денний проїзд?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ви маєте на увазі денний проїзний квиток?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ну я ж вам порадив зайти на сайт та знайти там усю інформацію з першоджерела. Дивіться виділене жовтим. Взагалі, денний проїзний - штука не дуже вигідна, тому не популярна. Якщо не потрібен місячний, краще користуйтеся stored value.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Так, Costco - мабуть єдиний недолік картки Visa. Вони приймають тільки MasterCard. Але завжди можна в них і взяти.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags