Ukrainian Vancouver
-
Привіт) порадьте будь ласка міграційного консультанта. У доньки закінчився строк дії паспорту, відповідно всі документи ( віза та study permit) дійсні до кінця строку дії паспорту. Строк дії паспорту ми вже продовжили на 4 роки, тепер потрібно отримати нову візу та study permit. Шукаю людину, яка може допомогти в цьому питанні. Заздалегідь дякую.
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую в комфортабельний масажний кабінет за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam BC , номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення
-
Вам для pr? Наверно самым правильным будет вернуться в Испанию и сделать. 🤷♀ Мы это делали в Германии, процедура лёгкая и быстрая (неделя или две). Лично нужно делать запрос (я хотела сделать мужу, с его паспортом, но отказали). Свяжитесь с Испанией, спросите как это сделать, если вы за пределами страны 🤷♀
-
Мягко кажучи не дуже якісно Якщо хочете резюме на 5 томів і потім редагувати його і навіть поля і шрифт виправляти - замовляйте у цієї пані Альбіна чи Олександри:)))
-
Візьму на спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦$
-
А чого скам?