Ukrainian Vancouver
-
Запрошую на психологічну консультацію. Допомогаю позбавитися тривожності, панічних атак, фобій. Також допомогаю у вирішенні внутрішніх протиріч, допомогаю побудувати особистісні кордони, знайти власне місце у світі. Якщо ви відчуваєте тривогу, маєте складні стосунки чи шукаєте себе, звертайтесь, будь ласка. Магістр психології, арттерапевт, наративний психотерапевт, DBT, спеціаліст по роботі з травмою Людмила Мальована. Всі питання в дірект. 🌸
-
Працюю виключно з фізичними особами. І це не жарт)
-
Нема на що ображатися)
-
Звісно. І диплом і спецііікаціі.
-
Work online from your comfort zone (part time or full time )!!! . Payment $600 / week , start as soon as tomorrow ( timeline :6days a week , flexible hours ) . No experience is required , we train and direct workers . Send me a pm if yo are interested
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Привіт!Мене звати Орест я викладач ГІТАРИ ОНЛАЙН 🌎 ✔️Класична ✔️Акустична ✔️Електро гітара ✔️ Укулеле -Маю вищу освіту,виступав на провідних сценах світу ,сесійний музикант для багатьох артистів,працівник Філармонії.Звкорежисер та бітмейкер.Також створюю музику на замовлення. -Ці уроки для тебе якщо ти маєш інструмент та боїшся почати ,або не бачиш результату від власних занять .Завжди мріяв виділятись в компанії друзів,підігравати улюблені пісні. -Можлива гра по нотах ,акордах,табах .Навчальна програма повністю влаштовується під запит учня. Тому,поспіши записатись на пробне заняття з ГІТАРИ Онлайн 🌎 за ціною-120 грн- 3💶,або 3 💲,4CAD
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam
-
Нічого не потрібно. Якщо потрібно покажете на телефоні
-
Hey dear! My name is Mr Luis from Texas USA , Im a real estate manager and property owner, Looking for a Part Time assistant, Your Job is Posting My Rental Properties On social Media Platforms(Facebook marketplace) and you get paid $600 weekly! Text me if interested
-
Привіт! Чи є тут волейболісти? Буду рада познайомитись та пограти у Ванкувері.
-
Є місця в спонсора по U4U 🇺🇸 🇺🇦