Ukrainian Vancouver
-
Доброго ранку! Здається мебльованих кімната в приватному будинку! Район Метротаун.
-
Тут дітей доглядають у звичайного терапевта - він веде і дорослих, і дітей. Йдіть до walk-in clinic. Якщо терміново - не гайте час на пошук україномовного чи російськомовного. Їх просто може не бути в walk-in. Користуйтесь перекладачем в телефоні. Якщо більш терміново, ніж звичайний лікарь - йдіть до urgent care centre. Якщо зовсім терміново - до emergency.
-
Ще в додачу до попереднього коментаря, загугліть сайт Medimap (канал видаляє посилання) - це канадський сервіс пошуку клінік та докторів, якщо забити walk-in clinics покаже найближчі клінікі (нажаль, не усі вони в реалі будуть реально працювати walk-in, я не зовсім розумію як це працює, але більшість буде) - там є адреси, телефони і деякі вказують навантаження по пацієнтам в реальному часі та час очікування. Нам цей сервіс в одній із клінік порадили використовувати.
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Також, для того щоб дитина могла їздити безкоштовно, вона повинна бути разом із дорослим. Дорослому не є необхідним мати місячний проїзний (я так розумію, частина вашого питання була про це). Можна користуватися stored value та їздити "у роздріб". Можна навіть карткою безконтактно платити прямо на турнікеті чи терміналі у автобусі, або ж разові паперові квитки купувати за готівку чи карткою. Але це все буде дорожче ніж по Compass card. Це вам просто додаткова інформація. Якщо будуть ще якісь питання щодо користування громадським транспортом, звертайтеся. Що знаю - розкажу. Я працюю у Translink.
-
FIDO - заключили контракт 3 мес назад, повелись на то что их хвалили по соотношению цена-качество и (!) украинским ньюкамерам обещались вернуть connection fee - а это cad100 на двоих. Должны были вернуть во втором счете. Девушка в магазине так и сказала "второй месяц вы просто не платите, ещё и на третий чуть возврата останется". И вот уже третий счёт получил - а возврата все нет, после второго писал в чат поддержки, там сказали что в сторе что-то недооформили, поперлись в стор, там сказали что все ок, в следующем месяце все будет, в следующем, то есть уже третьем счёте опять ничего не вернули, опять написал в поддержку, те опять отправляют в стор... В ответ на это я им написал "идите нахрен, я от вас отключусь" Дело совсем не в 100 долларах а в принципе и выполнении обещаний...
-
Ну и покрытие "так себе" - очень непривычно было находясь в черте города, и не на окраинах, а просто передвигаясь из точки а в точку б, обнаружить что на телефоне почти нет сигнала, и это не в одном месте, а достаточно часто - "палки" уменьшаются до одной или совсем пропадают... А там где в итоге поселились South Van - в квартире вообще сигнал пропадает, и это на этаже. Так что я с FIDO буду прощаться. ХЗ может другие ещё печальнее...
-
Усім доброго дня! Здається кімната only ONE person, female. 2 bed 1 bath basement, 900 cad + wifi(33cad). Короткий срок - 1,5 місяця(з 1 липня по 15 серпня). Локація - East Vancouver, близько до автобусних зупинок, які їдуть в сторону Canada line - Oakridge 41 station або Expo line - 29th statin or Joyce-Collingwood. p.s кімната мебльована, у ній стоїть електронне фортепіано, можливо є у нас тут граючі:) Їхатиму у подорож, тому на період відсутності мої лендлорди щиро будуть раді прийняти дівчину або пані без поганих звичок. За більш детальною інформацією та фото звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Подам ICOS. Недорого!
-
Вы ничего не измените в процессе, если будуту нервничать. Это так работает. И доктор украино или русскоговорящих последует тому же протоколу. Попробуйте может попросить у врача (даже виртуального) справку временную, что вы можете принимать старые лекарства и их могут давать пока ожидаете новые. Не уверена, что это сработает, но нужно попробовать.