Ukrainian Vancouver
-
Також, для того щоб дитина могла їздити безкоштовно, вона повинна бути разом із дорослим. Дорослому не є необхідним мати місячний проїзний (я так розумію, частина вашого питання була про це). Можна користуватися stored value та їздити "у роздріб". Можна навіть карткою безконтактно платити прямо на турнікеті чи терміналі у автобусі, або ж разові паперові квитки купувати за готівку чи карткою. Але це все буде дорожче ніж по Compass card. Це вам просто додаткова інформація. Якщо будуть ще якісь питання щодо користування громадським транспортом, звертайтеся. Що знаю - розкажу. Я працюю у Translink.
-
FIDO - заключили контракт 3 мес назад, повелись на то что их хвалили по соотношению цена-качество и (!) украинским ньюкамерам обещались вернуть connection fee - а это cad100 на двоих. Должны были вернуть во втором счете. Девушка в магазине так и сказала "второй месяц вы просто не платите, ещё и на третий чуть возврата останется". И вот уже третий счёт получил - а возврата все нет, после второго писал в чат поддержки, там сказали что в сторе что-то недооформили, поперлись в стор, там сказали что все ок, в следующем месяце все будет, в следующем, то есть уже третьем счёте опять ничего не вернули, опять написал в поддержку, те опять отправляют в стор... В ответ на это я им написал "идите нахрен, я от вас отключусь" Дело совсем не в 100 долларах а в принципе и выполнении обещаний...
-
Ну и покрытие "так себе" - очень непривычно было находясь в черте города, и не на окраинах, а просто передвигаясь из точки а в точку б, обнаружить что на телефоне почти нет сигнала, и это не в одном месте, а достаточно часто - "палки" уменьшаются до одной или совсем пропадают... А там где в итоге поселились South Van - в квартире вообще сигнал пропадает, и это на этаже. Так что я с FIDO буду прощаться. ХЗ может другие ещё печальнее...
-
Усім доброго дня! Здається кімната only ONE person, female. 2 bed 1 bath basement, 900 cad + wifi(33cad). Короткий срок - 1,5 місяця(з 1 липня по 15 серпня). Локація - East Vancouver, близько до автобусних зупинок, які їдуть в сторону Canada line - Oakridge 41 station або Expo line - 29th statin or Joyce-Collingwood. p.s кімната мебльована, у ній стоїть електронне фортепіано, можливо є у нас тут граючі:) Їхатиму у подорож, тому на період відсутності мої лендлорди щиро будуть раді прийняти дівчину або пані без поганих звичок. За більш детальною інформацією та фото звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Подам ICOS. Недорого!
-
Вы ничего не измените в процессе, если будуту нервничать. Это так работает. И доктор украино или русскоговорящих последует тому же протоколу. Попробуйте может попросить у врача (даже виртуального) справку временную, что вы можете принимать старые лекарства и их могут давать пока ожидаете новые. Не уверена, что это сработает, но нужно попробовать.
-
Дуже дякую) я знаю саму схему і ми були у лікаря. Англійський в мене також є. Але я просто не можу знайти спільну мову з тутешніми докторами. В доньки аллергія, треба ліки дати в садок, сказали їздить до лікаря, він має дати протокол, щоб ліки були в садку. Пішли, в мене всі папери і висновки на анг мові, каже я зроблю алерго проби, відповідаю- в мене є проби, він- я не можу дати протокол не зробив їх тут, зробили, три дні спина буда в волдирях в дитини ( бо її роздуває і задихається! Про шо я сказала і показала) . В садку кажуть, це не той папір, це лише підтвердження що алергія є. Повертаюсь «я не можу дати цей папір, це дає інши доктор. Я направлю туди факс, вони передзвонять за Апойтмент. Три тижні тиша. Знов пішла, сказали, що мабудь не відправили туди факс. Відправили, знов чекайте. Ще є питання по здоровью в неї і я просто втомилась від бескінечних розмов і ніякої дії. Я розумію, що тут гарні лікарі в критичній ситуації, але мені потрібно зараз а не доводити до критичної 🤷♀️
-
Цілком згодна з Іріною. Так, це ситуація, яка доводить до повного розпачу. З мого досвідку, потрібно бути дуже наполегливими, постійно. Спробуйте, що Іра порадила щодо старих ліків, і тим часом продовжуйте телефонувати до лікаря, який має призначити appointment. Поясьнюйте їм ситуацію, що алергія дуже важка і питайте appointment якомога скоріше - нехай поставлять вас на wait list, щоб надати вам найближчий time slot.
-
-
Добрый вечер, кто нибудь знает нужно ли сдавать биометрику если при подаче на визу CUAET было 17 и ее не требовали, а сейчас уже 18? Если нужно то где в Канаде ее можно сдать или спросить у кого-то насчет этого?