Ukrainian Vancouver
-
Привіт, до ГКУ в Едмонтоні потрібний обов‘язковий попередній запис через онлайн сервіс. Якщо хочете зробити довіреність, попередньо її слід погодити з консулом, також враховуйте те, що консул не може в одній довіреності доручити права більше нід двом людям. Надсилаю графік проведення телефонних консультацій (враховуйте різницю в часі з Едмонтоном) та номер ⬇️
-
Пишіть в години прийому... Мені на емейл відповіли відразу.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, можно ли в Канаде сделать в посольстве Украины, Украинский паспорт? Истек срок годности просто
-
Дякую!
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи вплине на можливості працевлаштування та пошук житла те якщо я спочатку прилечу в Торонто наприклад та оформлю, сін, банківску та ворк перміт в їх аеропорті та потім полечу у Ванкувер? Чи це ні на що не впливає в якій провінції оформити основні документи? Може в когось є такий досвід чи схожий?
-
Ні, це ні нащо не вплине. Work permit та SIN - федеральні. Ви тільки зверніть увагу, щоб у work permit не вписали провінцію Онтаріо - так і скажіть офіцеру, що прямуєте до Ванкуверу. Іноді коли провінція вписана деякі працедавці це не люблять.
-
нет, необязательно, там на вич проверяют, а не на сахар😄
-
Доброго дня! Чи можливо знайти хостів(спонсорів) для проживання мами та 2-х дітей (7 та 12 років) ? Непередбачувана ситуація....
-
Доброго времени суток всем! Мы - автомеханики по вызову! Так-же у нас имеется и СТО (по желанию) Мы занимаемся комплексным обслуживанием всех типов автомобилей, начиная от диагностики заканчивая ракетостроением. (Шучу — серьезными решениями поломок двигателей/трансмиссии и т.д) Будем рады помочь с любой проблемой в вашем автомобиле. ☎️+1 604 360 5629 👋 Всем добра!
-
Доброго ранку. А можна приєднатись до туру, якщо я в Канаді вже два з половиною місяці. В мене є ще багато питань до транспортної системи.