Ukrainian Vancouver
-
Autoplan Broker - це страховий брокер, який зможе вам зробити страховку. В ВС Basic обов‘язкова страховка лише від ІСВС, в них монополія. Для Optional можуть бути варіанти. Вам брокер зможе пояснити.
-
Може це буде здаватися дивним питанням. Але де видають страховку в тому ж Autoplan Broker?
-
А вообще страховка нужна? Или до того времени пока не пойдеш работать официально тебе её не дадут. ?
-
Авто страховка? Обязательно нужна, если вы за рулем. Она никак не связана с тем, работаете вы или нет.
-
Мастер плиточник ищу вакансию в Ванкувере, делаю качество. Без вредных привычек и проблем с головой. Опыт 10л Лс
-
А обичная страховка?
-
Доброго дня, у мене таж сама ситуація, ходив в страхову, сказали можна на рік їздити 20 поїздок на машині друга. Тобто взяти машину, приїхати до їхнього driver license BC, поїздити з інструктором, поїхати додому це буде 3 поїздки. Фіксація кількості поїздок чисто на слово. Цю саму інформацію мені підтвердили в Driver license BC.
-
Що ви маєте на увазі під «звичайна страховка»? Медична? Життя? Оселя?
-
Державне медичне покриття (MSP) у вас з першого дня перебування в Канаді, якщо ви приїхали за CUAET. Але вам треба подати заявку, щоб вам відкрили MSP номер (називається PHN - Provincial Health Number), в надіслали картку. Потім з цією карткою ви можете звертатись до лікаря.
-
Медична
-
😳 Окей , а де власне отримати PHN?
-
Вам треба подати заявку на MSP. Я вам в особисті скину посилання.
-
Дякую
-
Всем привет Подскажите пожалуйста, автовладельцы Если только пересдал на права и покупаем машину, влияет ли срок получения прав на страховку ? Влияет ли тип машины и объем двигателя на страховку ? И сколько +- будет страховка , может кто в курсе ? Спасибо заранее