Ukrainian Vancouver
-
Ринків як таких тут немає, як ми звикли в Україні майже на кожному кроці. Або може я не потрапляла на них. Супермаркети Walmart, Save on Foods, No frills, Costco (потрібна картка для входу) та інші. В кожному супермаркеті щось дешевше, щось дорожче, залежить від певних товарів, треба порівнювати. Для овочі, фруктів тут працюють farm market, такі невеликі магазинчики. Як фермерський магазин.
-
Добрий день, можливо хтось підкаже, я приїхала в Канаду з work permit і після подала на study permit щоб вчитися, написала що подаю заявку вже перебуваючи у Канаді, але мені надіслали letter of introduction і кажуть що потрібно покинути Канаду та заїхати знову.
-
Доброго дня, шановна спільнота 🙂 Буду вдячна якщо хтось підскаже наступне: Ми з чоловіком, плануємо приїзд до Канади в серпні. Оприділились в Ванкувер. Я—вагітна (буде 5,5 місяць) , тому шукаю чати/групи/ спільноти майбутніх мам, де можна дізнатись про нюанси медицини, родів та просто знайти однодумців/друзів у новій країні…
-
привіт, в мене така ж ситуація була, я їздила на американський кордон і пояснювала там свою ситуацію. Там (Piece Arch) вони пропонують зробити flightpolling, типу ти виходиш з канадського кордону, на американському підписують бумажку і повертаєшся назад, мати з собою документи треба
-
дякую)
-
Хто прсовітує толкову юридичну допомогу? Мене побили, а поліція не приймає заяву
-
Завтра спробую
-
Я вже двічі намагався подати заяву
-
Кажуть, що не розуміють. Що я маю прийти в інший день, коли буде людина, яка розуміє українську
-
Вони пояснили, чому не приймають?
-
Ок. Нажаль мені дуже далеко, але може хтось ближче до вас та може допомогти. Або ви в письмовій формі можете подати. Якщо хочете, я можу допомогти перекласти, але це буде ввечорі завтра.
-
Так
-
І інцидент трапився також у White Rock?
-
Вайт Рок
-
Ок, тобто вам потрібен перекладач перш за все, а не юрист. Це легше знайти. В якому районі? Може хтось є поблизу що може допомогти?