Ukrainian Vancouver
-
Когда вы хотите пойти в полицию? Если вам просто переводчик нужен, я могу помочь, но свободна только после 3. Не уверена правда, что это сработает. Скорее всего, переводчик должен быть их, кому они доверяют, а я в этом случае 3е лицо. Письменное заявление да, могу помочь перевести, может это сработает
-
Доброго дня. Можливо у когось є контакти україномовного(рускомовного) стоматолога, дуже треба 🙏. Дякую.
-
Люди, хто знає, що купити в аптеці від синяка під оком? Дякую
-
Здається мебльована Кімната 1000$ Комунальні послуги та інтернет включені. депозит 500$ 3 - Кімнатна квартира все необхідне для проживання в квартирі є. Кімната для молодої працюючої людини. Прохання щось написати про себе в приват. Адреса. 8120 Lansdowne Road.
-
Двоє орків. Я розмовляв по телефону. Спочатку вдарили мене ззаду по голові, а потім ще куди попало. Спина, руки, лице
-
А за що вас побили? То були орки напевно. Вибачаюся за питання, та збираюся їхати сама у Венкувер, трохи переживаю, чула багато випадків, що орки провокують сварку або і бійку.
-
Бляха. Цікаво чи це ті ж, що до нас на івенти приходили. Якщо є можливість знімайте їх та висліжуйте на безпечній відстані. Хтось та й знайде їх потім і справедливість буде відновлено
-
Друзі, в нас з'явилися два квитки на Probass and Hardi на завтра. Якщо ви хочете потрапити, то будь ласка зробіть донат від $20 та напишіть мені. Ми розіграємо серед бажаючих. Таким чином ви допоможете зібрати гроші на турнікети та приладдя для аеророзвідки. Інформація про збір та прогрес по останню в мене в профілі, бо тут не можна лінки. Дякую!
-
Я думаю що повинні встановити закон, якщо хтось подібне почав, депортувати. То вони б так спокійно не почувалися.
-
жах. мені дуже жаль( в даунтауні десь?
-
Взагалі небезпечно, то ще й одному, а ще якщо дівчина чи жінка, таке бидло спокійно вліпить.
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Розмовляю як носій, пишіть у 📩 відповім на всі питання
-
Боже як тих виродків ще там тримають, тай взагалі всюди. Гнати в їхню 💩 країну, хай там подохнуть всі. 😡