Ukrainian Vancouver
-
Будьте обережні і не перекидайте гроші на карту , а віддавайте при зустрічі. Я (і не тільки я)перекинули гроші дівчині , ака обіцяла привезти ліки , і вже 2 місяці , ні ліків , ні зв’язку з нею.
-
Завтра потрібно перевезти меблі , з Барнабі в Коквітлам , можливо в когось є велика машина , напишіть в приват будь-ласка.
-
Школи розподілені за catchment area. Дитина йде в школу, до якої catchment area належить ваша адреса. Виняток буває коли немає місць - тоді відправляють до іншої школи. Доречі, ви в Канаді. Тут хабарів не беруть. За спробу дати хабаря можуть бути проблеми.
-
Если вы уверены, что «придрались» и несправедливо завалили, подайте dispute в ICBC, с листочком, который экзаменатор выдал. Там жалобу рассмотрит - не экзаменатор, а их супервайзер.
-
Ок, тогда если он не повернулся на 360 градусов, значит к нему не придирались? Просто он забыл повернуться?
-
Ідіть в школу ,яка подобається і питайте Ми так робили
-
Мені і потрібен Еутерокс, виїжджали в дуже стресовій ситуації, і я купила багато прозапас, вони не дорогі. Боюсь , що тут маю замало, поки здам всі аналізи... Тому, якщо хтось їде то була б вдячна за передачку.
-
Тобто я сама маю сказати яка мені потрібна доза?
-
Ну так, мені визначають дозу по аналізах.
-
В зеркала он смотрел, туловище не вывернул на 360, ничего, переживет. Передаст. Это не проблема. Машину водит хорошо. Тем более, работает.
-
Сын вождение пересдаст, нет проблем. Теорию сдал, с английским языком нет проблем, как рыба в воде. Парень самостоятельный.
-
Правила особо не отличаются. Вы ведь не получали в Испании права.